Гость (Охранники)
2015-06-20 22:25:50     
Що тут скажеш, компанія Аргус -це класичний приклад неповаги до рядового персоналу, та людей в цілому.

Знаю, про що пишу, так як працював у цій псевдо охоронній компанії не один рік...
По-перше зарплата, точної сумми не знає ніхто, навіть сам генеральний, він же Крістоф. Кожного місяця Вас чекатиме сюрприз! 100-200 гривень різниці в зарплаті це норма.
А на питання: "Чому так?Де мої гроші?" Одна відповідь: " У нас формула, ми по ній рахуєм. Вам не зрозуміть, Ви не бухгалтер!"

Далі більше, менеджмент управління- викликає приступи істеричного сміху)))
Генеральний - жадний німець, який не знає про роботу своєї ж компанії взагалі нічого, Виконавчий директор - колишній мент - алкоголік, точніше мент колишній, а алкаш і до нині. Всі ситуації, які потребують його втручання, він відкладає в довгий ящик, або перекладає на керівників на місцях. Про Тетянку тут вже багато написали, тому я, з посмішкою на вустах, утриммаюсь від коментарів.

Кадри...(( Кадровик - приємна молода дівчина, і... на цьому її позитивні якості закінчуються.
Такої текучки кадрів, як в Аргусі, потрібно ще пошукати...Кожного місяця з компанії звільняється 5-6 осіб, і така тенденція зберігається на протязі декількох років.

В завершення мушу сказати, що самі об"єкти(посольства, готелі, резиденції) це непогане місце для роботи, можна завести корисні знайомства, та і взагалі персонал там доволі приємний, але...і знову але, так як охоронців катастрофічно не вистачає, будьте готові працювати цілодобово,а то і по 2-3 добові зміни в тиждень...

Як сказала б Ольга Фреймут: "Ревізор не рекомендує компанію Аргус")))