Гость (Экономисты)
2015-07-01 19:07:12     

Нахабні «телефоністи» з колл-центру благодійного фонду «Небайдужі серця» продовжують випрошувати гроші в керівників підприємств та підприємців на нібито допомогу воїнам АТО або лікування діточок. Видурені чималі кошти одразу діляться між організаторами псевдо-фонду. Допомога тим, що її потребує не надходить. Ті, кому потрібна допомога, ніколи не чули про такі фонди-клони, як Небайдужі серця, Оживи мрію, Допоможемо дітям разом, Світла Україна. Чорні волонтери з фонду Небайдужі серця – звичайнісінькі телефонні шахраї, які лохотронять Україну, створюючи розгалужену фінансову пастку. Волонтерів у фонді немає, є тільки неофіційно працевлаштовані оператори колл-центру. Плинність «кадрів» у фонді дуже висока через те, що до них власники погано ставляться, а також через те, що в когось ще є совість. Не дивно, що фонд «замаскував свою назву в статутних документах як «Небайдужі серДця»., з літерою «Д» у слові «Серця». Це щоб ввести в оману людей та правоохоронні органи. Разом з цим фонд Небайдужі серДця полюбляє представлятися по телефону чиновниками державних органів, або регіональним відділом фундації України, цим же розкриваючи своє недобросовісне нутро. Щодо «позитивних» відгуків в Інтернеті, одразу видно як фонд Небайдужі серця намагається самопіаритись, намагаючись відбілити свій кримінальний імідж через резонанс обурених та обдурених людей. Благодійний фонд Не допомагає українським військовим. Представники фонду ніколи не бачили шеврони "Укроп", та, мабуть, тільки побачивши київську Самооборону, тікали що ух від захисників вітчизни, патріотів України. Недобайдужі серця бояться також українського журналіста з українського відомого 24 каналу новин., що можна побачити на відео в Інтернеті. Псевдо- благодійники змінюють свою назву, та адресу. Кому війна, а кому мати рідна.

Ось один із відгуків: Вчера поступил звонок и приятная дама провела по телефону самые четкие манипуляционные техники продаж... лучше цитатой:
"Я представляю благотворительный фонд "Небайдужі сердця", у нас 30 молодых добровольцев отправились под Дебальцево, понимаете, они же в гражданском и наша общая задача их поддержать. Мы все организовываем по себестоимости и обмундирование каждого стоит 30 тыс гривен. Они же нас защищают! Оксана Юрьевна, скольких вы готовы одеть?" ... "Это нужно делать прямо сейчас, погибнуть ведь, сет на какую сумму выставить?" ... задумалась... почитала о них.... неужели не осталось мозгов для ведения нормального бизнеса? зачем же отторгать желание помочь и последние капли доверия народа?