Настя (Экономисты)
2016-12-02 11:53:45     
Яночка, а Ви над інтелектом попрацюйте, книжечки почитайте і все у Вас вийде.
Чоловіки полюбляють не тільки красивих, а й розумних жінок. А виконувати команди і тицяти принадами в камеру кожен може.
В інтеркаму є власний форум? Де?Місце де ви пишете, власність сайту Work.ua, для того, щоб люди залишали свої відгуки. От заведіть власний і хваліться там скільки хочете, а це-публічна сторінка.
А вихвалюєте, тому що працюєте рекрутом у них, а потім отримуєте з моделі 10%. От вас і забанили у вк, бо людей уже дістали.
Ну не я ж тут розміщаю різноманітні ссилки. Свою пошту я залишила конкретній людині, і відписувала я тільки їй, іншим ні, і нікуди я її не зазивала, а просто поспілкувались про різні американські сайти і нюанси роботи(навпаки,радила реєструватися напряму на жасміні), сподіваюсь вона це прочитає і підтвердить.
Мені,на відміну від вас, зиску щось рекламувати абсолютно не має.
Бачила я тих перспективних моделей, набирають зараз жирних тіток бальзаківського віку.
Ну от залишила б я роботу в інтеркамі через нещасненький штраф у 2.5 євро якби не мала альтернативи? За 4 перші зміни в жовтні вийшло приблизно 70 євро, можете переглянути2538.
З сайтами і з форумом у компанії, де я працюю все ок, і це не студія.Так просто напишіть яку студію ви мали на увазі і все, люди самі зайдуть і подивляться.