Валерий (Веб-мастера, веб-дизайнеры)
2017-04-12 18:04:56     
Розгляд скарг

Шановні Колеги,

Шановні Клієнти,

Шановні Партнери та Друзі Групи Компаній АРГУС,

Ми дуже раді, що більшість наших відносин з Компаніями дуже добрі: через високу якість наших послуг, клієнти залишаютьсязадоволеними отриманим сервісом.

Разом з тим: Помилки можуть мати місце.

Тому, ми закликаємо Вас направляти будь-які скарги напряму мені, Доктору Крістофу Райнбай, Президенту Групи компаній АРГУС, (Christof.Rheinbay@argus.ua). Я особисто відправлю відповідь на будь-який Ваш лист і проконтролюю хід рішення Вашого питання.

Таким чином, я можу гарантувати, що співробітники, які повідомляють про будь-які порушення інших співробітників будуть захищені. І питання, порушені в повідомленні будуть розглянуті, а відповіді відправлені без затримки. Це означає, щоспівробітники АРГУС, які вирішили повідомити про порушення з боку інших співробітників АРГУС будуть захищені відпомсти або репресій. Це також гарантує конфіденційність для співробітника, який вирішив повідомити про майбутнєпорушення з боку інших співробітників АРГУС.

Шановні Колеги,

Шановні Клієнти,

Шановні Партнери та Друзі Групи Компаній АРГУС,

АРГУС зобов'язаний дотримуватись правил Міжнародного кодексу ділової поведінки (The International Code of Conduct Association,); ми будемо сумлінно дотримуватись встановленого кодексу поведінки і будемо боритися проти будь-яких зловживань.

ICoCA Membership Confirmation-Argus