Компания Региональный Охранный Альянс: информация, отзывы о работодателе Региональный Охранный Альянс


Отзывы о компании

Компания Региональный Охранный Альянс

Кировоград, Украина

Отзывы о работе в Региональный Охранный Альянс

11-20 из 75 1   2   3   4   5   6   7   8  

Виктор (Бухгалтеры)

Ребята! Не устраивайтесь в эту шарагу! Сплошной обман. Генеральный директор Давиденко жулик и гомосек на котором негде пробы ставить. Поберегите себя и берегитесь этой шараги. Не тратьте свою жизнь на обогащение этих радикалов Ляшко.
2017-12-16 18:39:05

Артем (Экономисты)

хорошая компания, сотрудники огонь, каждый тебе поможет и выручит, команды супер, все молодцы !
2017-11-28 12:47:59

Лев Николаев (Охранники)

Самая опущенная фирма в Украине. Такого начальства как тут, больше ни где не встречал. Все перепуганные, чуть что сразу полицией пугают. А сами то что? Вы же охранной фирмой руководите)) Чьмошники!!! Зарплату нужно платить, а не от собственных работников прятаться.
2017-11-23 15:15:54

Анатолий Полтава (Охранники)

А чего Вы там работаете? Не нравиться, уходите. Ищете нормальную работу. Я работаю в СБ Витязь, переходите к нам, . Достойных здесь зарплатой не обижают
2017-09-21 19:07:14

Віка Сєнік (Экономисты)

Стогнію Костянтин, схаменись. Твоя "злобна душонка" в Рай не попаде. Люцифер за плечами у тебе стоїть і все спопеляє, де ти з'являєшся. І ти почав полюбляти гратися з вогнем і знімати всілякі гадості про "РЕГІОНАЛЬНІЙ ОХОРОННИЙ АЛЬЯНС". Прошу тебе - СХАМЕНИСЬ! Бо відпечаток поклонів, що ти б'єш у церкві, як тавро Люцифера горить на твоєму чолі. Зніми про себе правду, бо пательня в АДУ чекає на тебе.
2017-08-30 10:04:57

Вип (Экономисты)

Поздравляем Юрию Витальевну с сорокашестилетием!!! Дарим ей, её любимый хит https://www.youtube.com/watch?v=QPHUoX1rW7g

2017-07-27 17:00:47

Гость (Экономисты)

А чи думали Ви, що шукаючи роботу за оголошенням можете потрапити в рабство? Я вам скажу: це - реальність. https://www.youtube.com/watch?v=mfPX16G9P3o Виявляється, українців набирають в "регіональний охоронний альянс", а потім просто беруть у полон. Замість грошей -приниження та стусани. А тих, хто тікає - повертають і силою змушують працювати далі. Знайшлись люди, яким вдалося вибратися з такої халепи. І вони відверто розказують свої моторошні історії, аби ви не потрапили в небезпеку: Ось 52-орічна Марина Циркіна. Жінка переселенка з Донбасу. Коли в Донецькому аеропорту загинув її син і невістка, в неї залишився однорічний онук. Марина не змогла там більше жити й за допомогою волонтерів утекла з окупованої території. Її прихистили на Тернопільщині. Марина на зупинці побачила оголошення: мовляв, Регіональна охоронна фірма набирає працівників. Жінка зраділа - платня і умови її влаштовували: обіцяли офіційно працевлаштувати та ще й годувати раз на день. Для переселенки без грошей і речей це було зручно, тож Марину направляють у Дубно - на молокозавод Замість обіцяних змін - два тижні роботи і два відпочинку - Марина потрапила буквально в рабство! Більше трьох місяців вона пропрацювала без зарплати, її не змінювали та не дозволяли їхати додому. Виживала тільки за рахунок працівників молокозаводу. Люди, як могли, допомагали переселенці - несли їжу та одяг. У схожу халепу потрапила й Галина. Вона теж працювала в Регіональному охоронному альянсі контролером. Жінці теж не виплатили зарплатню. Як вона жила і працювала на об'єкті, пригадує з жахом. Каже - всіх працівників принижували і ставилися, як до тварин. Хто не витримував рабських умов, тих - били. А хто тікав - ловили, повертали й силою змушували працювати. Коштів не було навіть на хліб. Жили голодні в холодному непристосованому приміщенні. В тісній кімнатці - і чоловіки, й жінки - разом. Марині охоронна фірма на сьогодні заборгувала 15 тисяч гривень. Галині - 6. Жінки кажуть, таких, як вони, вже сотні. При нас жінки телефонують своєму директору Василеві Токарчуку. Зустрітися з регіональним директором не вдалося. На робочому місці його немає. Секретарка відправляє до київського керівництва. Виявляється, що вказаною адресою такої фірми немає. Марія
2017-06-15 21:00:16

Михаил (Охранники)

Достал весь этот рогато- овечий альянс!!! Мало того, что два месяца не меняли, так ещё и денег не выпросишь. Прежде чем сюда устроиться - подумайте хорошенько. А я иду в прокуратуру!
2017-05-17 18:44:58

Гость (Экономисты)

повний пиздеееееееееец а не робота.
2017-05-11 16:46:39

САША (Охранники)

Тат"яно Володимирівна, схаменись. Твоя "злобна душонка" в Рай не попаде. Люцифер за плечами у тебе стоїть і все спопеляє, де ти з"являєшся. І ти почала полюбляти гратися з вогнем і писати всілякі гадості на "Регіональний Охоронний Альянс" . Прошу тебе- СХАМЕНИСЬ, бо відпечаток поклонів, що ти б"єш в церкві, як тавро Люцифера горить на твоєму чолі. Пиши про себе правду, бо пательня в Аду чекає на тебе.

2017-04-26 19:31:27
11-20 из 75 1   2   3   4   5   6   7   8  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: