Гость (Менеджеры по рекламе)
2011-09-22 00:44:51     
 попрубуйте, без работодателя

Я пропоную Вам найпростіший спосіб заробити кишенькові (а якщо постаратися - то і цілком серйозні) гроші. Все, що від Вас потрібне - ця наявність виходу в Інтернет і 15-20 хвилин роботи в інтернеті за день. Все, що Вам потрібно буде робити - це пройти три міні-теста від різних сайтів в день, що займе біля 3-ох хв. вашого часу. За проходження кожного тесту Вам нараховується 12 рублів, а в день 36 р. (9 гривень в день). І чому це за відвідини веб-сторінки мені платитимуть? - запитаєте Ви. А все дуже просто. Існують компанії, які збільшують відвідувани інтернет-сайтів, за що останні платять їм гроші. Саме з такою компанією Ви і матимете справу. Можу Вас запевнити, що ця схема абсолютно легальна і дійсно працює. Завдяки такій системі Ви зможете заробляти мінімум 270 грн. в місяць, але можна і набагато більше. А спершу Вам слід реєструватися на сайті.
Для реєстрації пройдіть наступні кроки: 
1) Перейдіть по цьому посиланню:
http://fiftrys.com/?ref=3082375
2)
Зареєструйтеся. 
3)
Після реєстрації обираєте заголовок "ОПРОСЫ" – дивитеся відеоролик – натискаєте просмотрел(а) – відповідаєта на запитання (буде до 10-ти запитань) і отримуєте 12 рос. рублів на рахунок. 
4)
Щоб перевести та отримати гроші вам потрібно зареєструватися на webmoney.ru (скачати программу Webmoney Keeper Classic, створити рахунок в рублях та гривнях), що є абсолютно безкоштовно. Після цього Ви зможете перевести кошти на рахунок у webmoney, конвертувати їх у гривні та перевести на рахунок у банку.
5)
Щоб збільшити щоденні прибутки вам слід підключити до роботи ще людей, чим більше людей тим більші прибутки (щось типу принципу піраміди, але Ви нічого не вкладаєте, не втрачаєте, а лише намагаєтеся накопичувати прибутки та збільшувати їх об’єм. І головне, що не слід ходити і шукати когось, щоб, так би мовити «впарити» якійсь товар, за що отримаєте лише мізерні відсотки:)).

Принаймі можете спробувати, Ви нічого не втратите, а заробити можливо. Дякую