Гость (Веб-мастера, веб-дизайнеры)
2012-02-07 14:24:00     
Я прийшов на роботу не маючи жодного практичного досвіду роботи. Я був на 3-му курсі університету (стаціонар) + 1-й курс заочної освіти, коли мене взяли на роботу. Мені пішли на зустріч, погодившись відпускати на пари (я ходив тільки на семінари, тому не витрачав багато часу). Місяць за місяцем я потроху втягувався в роботу и мені доручали більше завдань, крім продажу. 
 
Мене ДУЖЕ і ДУЖЕ багато чому навчили. Я намагався викладатись на роботі на 110%, і отримував схожу віддачу від керівництва. 
 
Поки я працював я бачив багато людей які приходили працювати. Більшість працівників хотіла нічого не робити, отримувати ставку + % який сам "падав у кишеню" (вхідні дзвінки). Такі працівники не влаштовували керівництво. Але навіть їм ми виплачували по чесному всі зароблені гроші. 
 
Я отримав 100% своєї зарплатні. Так, частину я отримував не 31 числа, але якщо виконувати всі умови то ЗП можна було отримати вчасно. Все залежало від менеджера і того як він побудує свій робочий процесс. 
 
Загалом - я дуже радий що попрацював в компанії. З моїм колишнім начальником ми друзі і до цього часу, і можемо зустрітись інколи на пиво.
 
Все залежить від того як ви будете працювати.

Умови роботи були дійсно не найкращі. Маленький офіс, мало місця, комп’ютери інколи глючили. 

Але я був не так давно у новому офісі, зараз значно краще, і не значно а ДУЖЕ значно. Побачите на співбесіді.