Людмила (Веб-мастера, веб-дизайнеры)
2012-02-08 17:52:23     
 Люди добрі, це ж не компанія, а жах!!!!!!!
03.02.2012 купила дві пляшки вина цього завода (в доньки був день народження) пляшка коштувала 33 гривні. Ходивши по крамниці побачила непогану пляшку (виявилось що це Декор) тай ціна далеко не з дешевих, думала добре вино повинно бути. Як відкрили ту пляшку, чоловік ледь не впав. Воно ж ГІМНОМ смерділо, люди я не жартую і не перебільшую!!! Відкриваємо другу воно таке саме!!! Сваритися в крамницю не пішли, до чого тут вони. Для себе висновки зробили. В будні дні я беру вино за 18 гривен так воно у 1000000000000 разів краще, хоча і порівнювати з гімном не можна.
Подзвонила я по телефону який вказаний на пляшці висказати все що я про них думаю, за те що я викинула 66 гривен коту під хвіст, так там дійсно овочі працюють. Крім "Му", "ОООО", "Ну", "Му" я нічого не почула. Таке враження що я розмовляла з теличкою.
Зайшовши в інтернет почитати про цей диво завод натрапила на відгуки працівників і тут стало все зрозуміло. В такій компанії де так відносяться до людей яке може бути вино???
В мене таке непереборне бажання напоїти їхнім вином цих "виноробів" що я навіть приїхала б до них, а би побачити як вони його ковтнуть. 
Де наші контролюючі органи? Коли вони почнуть працювати в цій країні?