Гость (Веб-мастера, веб-дизайнеры)
2012-07-28 02:21:01     

ТОВ Рошен Хмельницький м.Шепетівка.

Я теж працював там деякий час,мені не сподобалось, і не мені одному,це можуть підтвердити сьогоднішні та вчорашні Т.А.які пішли і які хочуть піти самі за власним бажанням,без попередження та не по статьї !!! це дуже важно. Оплата праці змінювалася пять раз за невеликий проміжок, мотивація відсутня, а про перспективи взагалі мовчу. Колективу немає. Хоч був один керівник, який хотів згрупувати колектив. Якщо ти вмієш лизати без ГМО, то ти нормальний,тобі туди на фасовку.Взагалі не знаю, хто там контролює суперів, вони там як лунафоби, особливо в ФАСОВЦІ , коли хоче приходить на роботу, на збори. Команда може прочекати дві-три години його перед зазначеним часом  зборів , а на зборах він переливає з пустого в порожнє, про той час «когда космические корабли бороздят просторы вселенной», тягне час.

Торгові самі звільняються. Хто таке витримає? В кожного є сім'я, а декому її потрібно ще створювати. Звільнити можуть без попередження, за те, що не прийшов в брендовій футболці на ранкові збори, та це ще квіточки.

Стид і срам такій великій компанії,а вони ще всюди пишуть СВІТОВА , ПЕРШІ В КОНДИТЕРСЬКОМУ РИНКУ ! маразм.Ви там зверху передивіться та придивіться краще до своїх ТОПів.

Команди-колективу як такого взагалі немає.Наведу приклад, в команді ''Конті'' в м.Шепетівка мали звільнити ТА, по невияснених причинах, весь колектив встав і сказав, якщо він то і ми, він і досі працює.Колектив!  Як говориться, гуртом і батька легше бити і плани робити,що вам і потрібно. Конкретика потрібна, конкретика!!!