Гость (Веб-мастера, веб-дизайнеры)
2012-09-26 02:17:18     

Шановні друзі!

І прочитав я цей діалог від початку і до кінця ,як страшну казку в якій і сам був. Все згадую «Мишастівські» часи ,коли існувала людність і справедливість . Пан Мишастий завжди міг поставити  себе  , як керівник до своїх співпрацівників , що  вони його поважали і ,можна сказати, любили.

А ще я згадую часи ,коли керували поляки . В цей час і заробітна плата була добра ,і ставлення  до робітників складу хороше  .

А зараз що? В що воно все перетворилося ,в зоопарк? РАБЕН перетворився в одну велику клітку в якій повно людей ,і якими керують звірі . Ці звірі набивають  свій шлунок і не бояться лопнути від пережирання .  Авраменко , підколодна змія  ,яку усі бояться. Хіба так можна ? Пан Новатський  наче слон,який намагається затоптати і зруйнувати  в пух і прах все те ,що було збудовано іншими . І мало того ,звідки не візьмись цей слон (Новатський ) завів собі Моську  (Величко ),невідомо з якої помийниці  (вибачте за сказане) і  водиться  на повідку  з ним . Як шавка (Величко ) не знає своє місце і не розуміє  на що лається і про що.

І куди дивиться пан Хруслов ? Він наче кріт ,який сидить у землі і нічого не бачить . А служба безпеки - всемогучий  Бог ,який спостерігає за цим всім і нічого не намагається зробити .

І  не бачить ,що коїться під власним носом . За сприяння протеже пана Мірвінського , прихистили злодюгу Лиса (Шинкаренка) . Перед відеокамерами злодюга обікрав рідну компанію .

Поцупивши , крім всього , навіть штани і  все тишком - нишком  зам’яли  .І всі збитки списали на чесних працівників, багато з яких вже колишні .

Так що друзі,невже в  цієї казки  буде поганий кінець?

З повагою Ваш «Колишній» .