Гость (Веб-мастера, веб-дизайнеры)
2012-12-20 14:59:57     
  

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ Торгово-Промислової Палати Італії в Україні проводить набір на КУРСИ ІТАЛІЙСЬКОЇ МОВИ

 З 3 грудня 2012 року розпочато набір в групи на навчання у зимовому семестрі. Курс ( кожен рівень) складається з 20-ти занять (два заняття на тиждень) та триває майже 3 місяці. Вартість навчання 1190 грн. Навчальні матеріали входять у вартість навчання. Після закінчення кожного рівня, при умові успішного складання іспиту, видається Атестат Торгово-Промислової Палати Італії в Україні встановленого зразка.

ФОРМИ НАВЧАННЯ:
– інтенсивний комунікативний курс для дорослих: ранкова, денна та вечірня групи
– індивідуальні заняття


[censored] ультативні заняття з носіями мови
Ранкова група 9:00-10:30
Денна група 13:00-14:30
Вечірня група 18.30-20:00
Програма
   Програма вивчення італійської мови складена згідно рекомендацій Європейської мовної ради, передбачає 4 рівні складності: 
РІВНІ:
– базовий А1
– початковий А2
– середній В1

– вищий середній В2
БАЗОВИЙ А1 (Italiano elementare A1)
Відповідає рівню PLIDA А1 (livello di contatto). 
   Курс для тих, хто вперше вивчає італійську мову. На цьому рівні вивчаються основні зв’язкові та граматичні структури, що дає можливість висловлюватися та сприймати почуте. На цьому рівні вивчають використовувати найпростіші повсякденні вирази для задоволення конкретних потреб, таких як знайомство, розповідь про себе, свою сім'ю, вільний час.
ПОЧАТКОВИЙ А2 (Italiano elementare A2)
Відповідає рівню PLIDA А2 (livello di sopratvvivenza). 
   Для тих, хто хоче продовжити вивчення італійської мови. Охоплює близько 15 основних розмовних тем та базову граматику. Вчить орієнтуватися у різноманітних життєвих ситуаціях.
Охоплює близько 15 основних розмовних тем та базову граматику. Вчить орієнтуватися у різноманітних життєвих ситуаціях пов'язаних із задоволенням основних особистих потреб: орієнтація в просторі («як дійти до ...»), робота, покупки і т.д.
СЕРЕДНІЙ В1 (Italiano intermedio B1)
Відповідає рівню PLIDA В1 (livello di soglia). 
Призначений для тих, у кого вже є базові знання італійської мови. Дає змогу використовувати свої навички безпосередньо під час подорожі в країну, описувати події в минулому часі, плани на майбутнє.
ВИЩИЙ СЕРЕДНІЙ В2 (Italiano intermedio B 2)
Відповідає рівню PLIDA В2 ( livello di progresso). Орієнтований на поглиблене вивчення італійської граматики. По закінченні цього рівня досягається вміння достатнього володння мовою для навчання та роботи в Італії
НАВЧАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ:
   Поєднання сучасних підручників, технічних засобів (аудіо, відео, інтернет), iлюстративних матеріалів підвищує ефективність начання
ЗАВЕРШЕННЯ КУРСУ:
по закінченні кожного рівня проводиться тестування, за результатами видається атестат встановленого зразка. Для слухачів курсів можливе стажування в Італії.
МЕТОД
   Символом розвитку, а значить і навчання, вважається спіраль. Кожен наступний виток спіралі охоплює все більше і більше інформації. Дехто важко долає кожен ноаступний виток, «пробуксовувачи» на попередньому, а дехто - швидко, крокуючи через сходинку. 
   Тому в основі навчального комплексу «РАЗОМ ЛЕГКО» використовується концепція модулів. Кожен новий модуль, як виток спіралі, нашаровується на старий, повторюючи і розширюючи його. Це надає процесу навчання велику динамічність та індивідуальність, що є невід’ємною вимогою інтенсивного курсу. 
Модульна організація матеріалу дозволяє викладачеві видозмінювати програму, в залежності від індивідуальних вимог студентів, інтенсивності та тривалості навчання і т.п., зберігаючи при цьому цілісність всього курсу.
За довідками звертатися:
ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ
79005 Львів, вул K.Левицького, 4 - Україна
Контактна особа: Уляна Сало
тел. 253 3108
моб. +38 097 705 6332
formazione.ua@ccipu.org
   Торгово-промислова палата Італії в Україні (CCIPU) акредитована Міністерством економічного розвитку Італії, входить до системи UNIONCAMERE. Сприяє економічним, соціальним та культурним відносинам між Італією та Україною.