Гость (Веб-мастера, веб-дизайнеры)
2013-03-27 00:42:51     
 Голубяк з Костецьким у Львові напевно семінари проводять між собою,як намахати продавця звільнивши їх з роботи і незаплативши зарплати при тому ,що на період інвентаризації по магазину недостач не має .А також обмінюються досвідом щоб магазин не мав високих кас ,так як це не вигідно їм, бо прийдеться другого продавця приймати, або як підняти ціни на товар ,щоб  в спальному багатотисячному районі продавалось за добу біля тридцяти буханок хліба. Якщо піднімаються каси продавців витурюють з роботи- невигідно.За то вигідно брати на роботу старшими продавцями хамів і бездарів безграмотних таких ,як Сорока Ірина.Її робота вся заключається поставити на прихід дві -три накладних тих самих накладних і повішати недостачу на продавця, або зробити переміщення товару на інший магазин при цьому документально переміщення не зробити, або як засрати магазин  з економивши на тряпці і хлорці.
 Зато в самих  прибуток в кишенях кожного місяця росте так, як товар замовляється тільки у фірмах які платять відкати, навіть якщо він і не ходовий. 
Дивуємось Бережному для чого він відкриває магазини у Львові .Таке відчуття що Костецький Голубяк ,Сорока,і т.д його родичі і він взяв зобовязання це шобло утримувати за свій кошт,бо покупці зайшовши раз в магазин і настрашившись цін стараються в друге не заходити. Ці магазини відкриваються,як музеї для екскусій .