Гость (Веб-мастера, веб-дизайнеры)
2013-05-26 13:18:05     
Ітак   - враження по цю школу неймовірно жахливі... а  чому  -  далі.
Коли тільки думала, яку школу обрати  -  колега порадив її, мовляв, сам вчився і рівень значно підвищився. Коли стала читати і дізнаватися про неї більше - враження зіпсувалися, мовляв, і методики ніякої  нової нема, і умови навчання в обшарпаних класах у школі, і підручники тупо переписали в якогось російського викладача... але, думала я, треба результат, а не всякі там дрібниці... так от...
заняття по 2 год 15 хв без  перерви  - то ще нічого, але тричі в тиждень  -  занадто. звичайно, якщо ти не працюєш, а просто вчишся  - то нормально, якраз є  чим зайнятися, але якщо є  робота  - тоді такий графік -  жах. двічі в тиждень  - гора.
Друге розчарування  - час початку курсів затягнувся на три тижні, а там ще купа свят  - то вчитель не може, то в школі канікули і виявляється , що курси закінчаться в кінці липня, що аж ніяк мене не тішило, тому вирішила третю частину не платити і  от сюрприз   - плати 350грн за підручники , які позиціонувалися як безкоштовні при умові купівлі курсу. Результат  - недоходила декілька оплачених  занять... Відчуття "кидалова"... У деяких слухачів, які оплатили третину (по акції, щоб доукомплектувати групу, набирали за смішні гроші людей) стягнули не тільки по 350грн, аще і 70грн за ксерокси, які вчитель робила для нас  на використаних   з  одного боку листках, на іншому місці роботи безкоштовно. Вчитель від Деліт скул жодної  копійки за ці ксерокси не отримувала. Ото ці люди йщли зі школи і дико плювалися, та як і  я , в принципі.
Наступне  - все таки школа має бути з  нормальними для навчання умовами, а не у школі, де на верхньому поверсі спортзал і постійно щось стукає  і грає  музика, а коли канікули  - нема опалення і ти простуджуєшся через те, що в одязі зябнуть пальці, мерзнуть ноги і попа від сидіння на незручних  стільчиках дві години безперервно. частенько можна було нюхати запах фарби і  напастованого паркету (коли прибирали перед  канікулами класи). Коротше  - краще на пару гривень більше заплатити, а  не ризикувати здоров"ям.
Резюме  - рівень граматики підвищився, бо це все була робота на занятті, а говорити не навчилася, бо для цього треба більше часу під час уроків і більше часу вдома, а при такому графіку це нереально. Вчитель - супер, а от школа, недоговорки і  умови  - жах.  цю школу не пораджу і ворогові