Гость (Уже уволен)
2013-05-30 12:25:43     
 Ось сиджу на обідній перерві (яка до речі ні мало, ні багато - 30 хвилин), читаю відгуки, про "Укрпошту". Скажу відверто - я цілком солідарна з більшістю коментарів на рахунок "Укрпошти". Що я можу сказати: сама працюю в Київській обласній дирекції "УП", тут теж нічого хорошого немає - з/п в мене "грязними" навіть на 30 грн. не дотягує до 1500 грн... Роботи повно (це зараз я сиджу горобців рахую на роботі, бо немає старого шефа-маразматика, який всих обзиває, якого всі і вся дратує, "лиже" задницю нашій "прекрасній" генеральші - Оксані Миколаївні (ох, аби ви пані Плотнікова читали відгуки, які пишуть про те, що робиться в "Укрпошті"....та Вам би було однаково...головне, що Ваша доця за кордоном вчиться....Ви своїми діями доведете "Укрпошту" до фатального кінця...).  
Зарплати дуже низькі (я ще раз повторюсь): прибиральниця - 1500, рядові працівники - до 2,500 грн., начальники відділів - 3000 - 3300 грн.
На сьогоднішній день, "генеральша" "догралася" до такої межі, що прокуратура перелопачує всю Генеральну дирекцію...величезні суми вкрадено за час праління генеральші (не знаю, як було попередні роки, але я говорю те, що я застала...)...
Замість того, щоб виплатити премію працівникам, автоматизувати робочі місця по містах і селах, так ви тратите гроші на реорганізацію, на довбані сапи та лінки, через які ви проводити відео-конференцію (яке так схоже на повний піз***), укладаєте договора з підприємтсвами, щоб в ЦПЗ продавати ковбаси, пиво, курочку копчену.... Заступники біля генеральші сидять теж папині і мамині синочки та дочки - на виступі не можуть скласти речення до купи, суржиком розмовляють, що аж бридко слухати (сама ідельно не говорю, але все ж треба за собою слідкувати....).... Все робиться через одне місце. 
Написала заяву про звільнення, обрадую вечерком директора. Бо ж тут не можливо працювати, бо як сказала мені моя одна колега: "Тут працюють або пенсіонери, або студенти, або мами, які йдуть або вийшли з дикрету. Всі нормальні працівники порозбігалися. І правильно зробили"... По-ходу, піпєц в Україну підкрався давно, непомітно і конкретноююю