Гость (Уже уволен)
2014-10-23 14:51:23     
Нікому не раджу влаштовуватися в цю компанію, ви просто витратите власний час. Рівень заробітної плати невисокий, 2/3 якої "чорна", хоч у вакансіях вони стверджують інше. Більша частина виплачується у 2-му місяці за попередній. Тож будьте готові, що якщо ви звільнетесь, вам через місяць прийдеться прийти ще раз, щоб забрати свою платню.
Погане відношення до персоналу: на тебе підвищують голос, принижують, хочуть, щоб нові працівники доносили на колег та шпигували за ними. На одній із зустрічей з персоналом президент дозволив собі уголос сказати (при всіх!), що у його секретарки, мабуть, критичні дні, бо вона дуже нервова. Уявіть собі, який "рівень"!((( Надзвичайно висока плинність кадрів, люди довше, ніж на декілька тижнів не затримуються. А ті, хто все-таки витримав кілька місяців, постійно знаходяться у пошуці іншої роботи.

Ще дуже багато можна розказувати, але просто неприємно згадувати. Нікому не раджу! Краще витратіть трохи більше часу, але знайдіть роботу, яка справді буде приносити задоволення.