Співчуваюча (Бухгалтеры)
2014-12-24 08:31:39     
Алгоритм ваших дій, щоб повернути гроші:

1. Приводьте продукцію в товарний вигляд, щоб продавець не присікався до зовнішнього вигляду.

2. Пишете заздалегідь претензію в двох примірниках. Зразок знайдете в інтернеті. У претензії обов’язково повинні бути: ваші контактні дані для зв’язку; адреса для повернення коштів; додаток до претензії, в якому ви вказуєте по пунктах всі копії документів, які передаються разом з претензією.

3. Надсилайте претензію поштою з повідомленням. Якщо в термін, скажімо, до 14 днів з вами не зв'язуються представники Бутік ТВ, тоді п.4

4. Вибираєте суд. З позовною заявою йдете в суд і подаєте його. Пізніше поштою вам прийде повістка в суд в якості позивача. Рекомендую додзвонюватися до суду (у канцелярію або помічнику судді), щоб дізнатися частку вашої заяви. Часто буває, що повістка приходити вже після того, як засідання відбулося.

5. Рішення по таких справах майже завжди виносять на користь позивача (тобто в вашу), а з боку відповідача зазвичай ніхто навіть не приходити в суд. Вам повинні видати такі документи: виконавчий лист і мотивоване рішення суду на якому обов’язково має стояти штамп, що рішення вступило в законну силу. Якщо відповідач добровільно не переведе всю суму на ваші реквізити, то з цими документами протягом 3-х років з дати вступу рішення в законну силу ви можете звертатися у Службу судових приставів за місцем юридичної адреси відповідача для примусового стягнення. Крім всієї суми за повернений товар, відповідачу також доведеться заплатити 7% судовим приставам. Вам же, в свою чергу, не потрібно сплачувати жодних судових витрат. Тому цілком можна сказати, що ви перебуваєте в більш вигідному становищі.
Можна ще для моральної підтримки об'єднатися с такими же "жертвами". Координати є. Дівчата залишали свої телефони та e-mail в попередніх відгуках.
БОРІТЕСЬ І ПОБОРЕТЕ!!!