Люси (Программисты С++, С, С#, .NET)
2015-03-04 18:57:32     

Шахраї з кожним разом знаходять нові схеми виманювання грошей у громадян. Відепер шахраї вирішили представлятися працівниками держструктур.
Все частіше звертаються громадяни та посадові особи щодо шахрайських дій, пов'язаних з отриманням недостовірної інформації щодо перерахування грошей на рахунок організацій Небайдужі серця, Небайдужі серця, Небайдужі серця, Оживи мрію, Допоможемо дітям разом.
На жаль, спроби зловмисників заволодіти чужими грошима не припиняються навіть у такий складний час. Шахраї з благодійних фондів Небайдужі серця, Небайдужі серця, Небайдужі серця, Оживи мрію, Допоможемо дітям разом придумують нові схеми та легенди, щоб виманити гроші у довірливих громадян.
Керівникам дзвонять нібито чиновники Міністерства України і наполегливо просять перерахувати значну суму грошей на банківські рахунки благодійних фондів Небайдужі серця, Небайдужі серця, Небайдужі серця, Оживи мрію, Допоможемо дітям разом для надання допомоги громадянам у зоні проведення антитерористичної операції.
Постраждалі обачно звернулися в міліцію, і не дарма. Тому що, як з'ясувалося, ніякі столичні чиновники не дзвонили, це насправді були шахраї з благодійних фондів Небайдужі серця, Небайдужі серця, Небайдужі серця, Оживи мрію, Допоможемо дітям разом.
Зараз правоохоронцям відомо про такі випадки. Співробітники міліції вживають усіх заходів, щоб знайти зловмисників з благодійних фондів Небайдужі серця, Небайдужі серця, Небайдужі серця, Оживи мрію, Допоможемо дітям разом.
Суб'єктам господарювання, які мають ліцензію на здійснення господарської діяльності, дзвонять особи з благодійних фондів Небайдужі серця, Небайдужі серця, Небайдужі серця, Оживи мрію, Допоможемо дітям разом, які представляються працівниками Міністерств України. Аферисти з благодійних фондів Небайдужі серця, Небайдужі серця, Небайдужі серця, Оживи мрію, Допоможемо дітям разом пропонують перерахувати певні кошти на благодійність. Особи, які просили грошей на АТО не мають ніякого відношення до Міністерствам України. При виявленні таких випадків просимо інформувати правоохоронні органи.
Якщо у вас просять грошей ... не давайте, тим більше, якщо шахраї представляються міністерськими працівниками.
Не збирайте і не віддавайте кошти зловмисникам з благодійних фондів Небайдужі серця, Небайдужі серця, Небайдужі серця, Оживи мрію, Допоможемо дітям разом засобу. Будьте пильні і зваженими. У разі ж виникнення подібних ситуацій і надходження дзвінків від імені керівників державних органів, працівників Міністерств з будь-якими незаконними вимогами, прошу вас не сумніватися, а одразу повідомляти про це міліцію.