Гость (Экономисты)
2015-03-18 20:14:07     
Я теж влаштовувалась на роботу в цей так би мовити благодійний фонд))))))))))))))) адміністратором.

Все там дійсно так відбувається. Розповідають про роботу адміністратора, хороші умови праці.

Приходиш на стажування - і там дають папочку з матеріалами які потрібно вивчити, потім пишеш тест. От тільки зі мною вони поводились досить вічливо)))))), між собою дійсно лаялись матами.

Потім вони сказали що тест я написала нормально, але в мене немає досвіду роботи адміністратором, тому вони мені запропонували роботу менеджера по продажам. Сказали що офіційна ставка буде 2000 грн. але великі будуть проценти, тож заробляти я буду більше ніж мені потрібно. Ага, по цим дівчатам щось не видно було що вони багато заробляють. Сиділи там якісь селючки. Сказали що можливе карьєрне зростання, що я буду спочатку куратором а потім відкрию свій філіал фонду. Прям не благочинність, а якийсь мережевий маркетинг))))

Словом, під кінець стажування я вже зрозуміла що це лохотрон, і ніякий адміністратор їм не потрібен, і ніяким діткам і АТО вони не допомагають. Я не стала з ними сваритися, сказала що подумаю щодо того чи працювати мені в них менеджером чи ні. Куратор залишила мені телефон. На виході теж одна дівчина спитала в мене як там моє стажування, я сказала і їй що подумаю. А вона мені така мовляв, що тут думати приходьте завтра і спробуйте, щож ви будете втрачати день, можете ж заробити грошей. Ну я їй теж кажу що так може це слушна думка, завтра прийду. Тоді вона мені дуже вічливо сказала що вони чекають мене завтра в 8.45 на роботу. Я ії завірила в тому що обовьязково прийду)))))))

Звісно ніхто до них у 8.45 не збирався йти. Мало що я витратила день на те щоб вчити ту інформацію, і писати їхні дебільні тести, які ніхто не читає. Працювати там, вимагаючи гроші у довірливих добрих людей, для того щоб хтось купив собі Бентлі, це мінус до карми. Порядна людина там ніколи працювати не буде! І не здавайте ви гроші у ті фонди, краще допомогайте напряму!

P.S. А перевірити я їх не змогла, тому що на сайті вакансій вони назвали себе як фонд Миколи Чудотворця. Компнія яка експортує та імпортує ліки і допомогає дітям.