Гость (Экономисты)
2015-06-05 11:28:12     

Україна вже довгий час виборює своє право називатися незалежною державою. Ворог вже відібрав у нас частину нашої території, людей, забрав тисячі людських життів, і йому цього мало, він хоче ще більше. Благодійний фонд «Небайдужі серця» не може допустити цього, тому робить все від нього залежне, щоб допомогти бійцям АТО здобути довгоочікувану перемогу. Ці хлопці і дівчата знаходяться в самому епіцентрі бойових дій, вони ризикують власним життям кожну хвилину, кожну секунду. Дуже важливо не втрачати віру в перемогу, знати що тебе підтримують і чекають.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» посилає гуманітарну допомогу воїнам АТО

Благодійний фонд «Небайдужі серця» вважає своїм боргом допомагати бійцям АТО. Волонтери фонду вже неодноразово відсилали гуманітарну допомогу в зону бойових дій. Коли приходять листи від командирів підрозділів з проханням допомогти забезпечити бійців найнеобхіднішим для виживання, волонтери фонду і небайдужі люди об’єднують всі зусилля і шукають кошти. Кожна гривня на вагу золота. За останній час благодійний фонд «Небайдужі серця» відправив гуманітарну допомогу в зону АТО, у вигляді: зимового спецодягу, зимового армійського взуття (берці), спальних мішків, карематів, термобілизни, засобів гігієни, медикаментів, продуктів харчування та ін. дрібниць для дозвілля, щоб хоч якось відволікти бійців від постійних пострілів. Добровольчій батальйон спецпризначення «Луганськ-1», добровольча рота патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо» та 12 батальйон територіальної оборони Києва «Київ» дуже вдячні за допомогу всім меценатам і просто людям, які підтримують їх. Для бійців дуже важливо знати, що народ з ними, що їх не лишили помирати.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» з вірою у перемогу

Дуже складний час зараз не лише для країни, а й для кожного із нас. На сході України ведуться бої. Гинуть військові і мирне населення. На превеликий жаль, держава не може самостійно забезпечити свою армію. Солдатам залишається лише сподіватися на волонтерів, які зможуть зібрати кошти на необхідні речі. Буває так, що бійцям просто не вистачає теплого одягу і їжі, а про зброю і техніку взагалі не йдеться…Ворог добре підготовлений, має високоточну зброю але йому не здолати нас, якщо ми об’єднаємо наші зусилля. В ці тяжкі часи, як ніколи раніше, не можна залишатися просто спостерігачем, кожен з нас може і повинен зробити, щось для своєї країни. Благодійний фонд «Небайдужі серця» займається фінансуванням всеукраїнської програми «Захисти країну», щоб покращити життя відважних бійців в зоні АТО, підтримати бойовий дух і здолати загарбників.