Гость (Экономисты)
2015-06-05 11:32:23     
Благодійний фонд «Небайдужі серця» займається допомогою людям з різними проблемами. Діяльність фонду дуже широка і включає різні напрями, наприклад допомогу збройним силам України, збір коштів на лікування нужденних, допомога переселенцям, дитячим будинкам та ін. Дуже важливий сегмент діяльності благодійного фонду «Небайдужі серця» - допомога дитячим закладам реабілітації, школам-інтернатам, дитячим будинкам, садочкам. В Україні дуже багато центрів для дітей з фізичними вадами, яким потрібна допомога волонтерів і небайдужих людей. Держава, нажаль, не виділяє достатньо коштів на фінансування цих установ. Тому волонтери фонду вважають своїм обов’язком допомагати цим дітям. Об’єднавши наші зусилля з допомогою добрих людей, ми виростимо здорову націю! Не залишайтесь байдужими до дитячих проблем.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає дитячим установам

На превеликий жаль, не всі діти мають добре здоров’я і безхмарне дитинство. Інколи на долю цих маленьких людей випадають не дитячі випробування. Зараз в Україні дуже багато дітей-переселенців зі сходу. Через воєнні дії дуже багато дітей отримало психологічні травми, і тепер потребують реабілітації. «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр» прийняв до себе на лікування таких діточок. Центру дуже терміново була потрібна допомога, щоб створити прийнятні і гідні умови для життя малечі. Благодійний фонд «Небайдужі серця» допоміг придбати ліжка і ортопедичні матраци для навчально-реабілітаційного центру для дітей дошкільного віку. Волонтери фонду на зібрані кошти придбали невеликі подарунки: ігрові центри, розвиваючі ігри, м’які та інтерактивні іграшки, брязкальця для найменших та ін. Слова подяки і щасливі дитячі обличчя – це найкраща нагорода для благодійного фонду «Небайдужі серця».

Регулярно фонд допомагає дітям-інвалідам, що знаходяться в обласному центрі соціальної реабілітації в Житомирі. Там лікуються діти, яким необхідна своєчасна і постійна комплексна реабілітація. Адміністрація намагається тримати будівлю і прилеглу територію в хорошому стані, щоб діти могли гратися в повній безпеці. Благодійний фонд «Небайдужі серця» придбав для закладу бензопилу і видвіжну чотирьохсекційну драбину. І звісно, ми не могли залишити дітей без подарунків. Адміністрація, батьки і діти були дуже вдячні всім хто приймав участь в допомозі і зичили всім міцного здоров’я і благополуччя!

Допомагайте дітям разом з благодійним фондом «Небайдужі серця»

Кажуть здоров’я не купиш за гроші, але дуже часто саме коштів не вистачає на лікування, реабілітацію. Тому благодійний фонд «Небайдужі серця» завжди чекає на Ваші пожертви, щоб потім спасти чиєсь життя чи дати шанс комусь на здорове майбутнє. Просто не можливо залишитись осторонь, коли бачиш дитяче горе. Тисячі маленьких, але з дуже великими і чистими серцями, дітей кожного дня потребують допомоги, вони вірять в добро і диво. Просимо Вас не залишатися байдужими, станьте Ангелом-охоронцем для нужденної малечі. Відкрий своє серце для добра!