Гость (Экономисты)
2015-06-08 10:16:19     
Благодійний фонд «Небайдужі серця» завжди допомагає людям, що потребують цього. А якщо ця допомога потрібна дітям, то для волонтерів фонду допомогти їм стає головною метою. Адже діти – це наше майбутнє, наша гордість і втіха. Життя дуже складне, інколи просто не розумієш, чому на долю цих маленьких людей випадає стільки випробувань. Можливість допомогти їм, принести в їх життя трохи радості і сміху, щастя – це головне завдання для благодійного фонду «Небайдужі серця».

Допомога «Прилуцькому навчально-реабілітаційного центру» від благодійного фонду «Небайдужі серця»

«Прилуцький навчально-реабілітаційний центр», що на Чернігівщині, займається реабілітацією дітей, дошкільного віку, з психофізичними вадами. В лютому до благодійного фонду «Небайдужі серця» звернулося керівництво навчально-реабілітаційного центру, допомогти придбати ліжка з ортопедичними матрацами для дітей, в тому числі для дітей-переселенців зі сходу країни, які зараз перебувають у навчально-реабілітаційному центрі. Благодійний фонд «Небайдужі серця» придбав ліжка з матрацами для дітей, але обмежитися тільки цим не зміг. Благодійний фонд «Небайдужі серця» передав дітям подарунки: набори для малювання, набори для виготовлення картин із мозаїки, м’які іграшки, розвиваючі ігри, ігрові центри, пластилін, музичний глобус та інше.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає дітям-інвалідам

В Житомирі діє обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. В центрі знаходяться діти які потребують постійної, своєчасної комплексної реабілітації. Виділених державою коштів, не вистачає на все необхідне і дитячі центри вимушені шукати допомоги. Благодійний фонд «Небайдужі серця» з радістю і великим задоволенням допоміг діточкам-інвалідам. Набори для творчості (створення виробів з гіпсу, ліплення, фарби та олівці, маркери), конструктори, абетка, розвиваюче піаніно, іграшки та різні ігри для розвитку і кращої реабілітації дітей. Також обласному центру соціальної реабілітації були потрібні дуже прості речі – пилка і драбина, щоб підтримувати у центрі порядок і безпеку. Благодійний фонд «Небайдужі серця» придбав та відвіз до обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів бензопилу і видвіжну драбину.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомогти може кожен

Діти – це радість, це надія, це гордість і майбутнє країни. А так хочеться, щоб це майбутнє було радісним і безхмарним! Благодійний фонд «Небайдужі серця» постійно намагається подарувати радість, допомогти і підтримати у складній ситуації. Діти повинні вірити в добро і чудо, а коли це хвора дитина, то їй це просто необхідно для швидшого одужання. Кожній людині підвладно робити чудо, інколи для цього треба так мало… Не залишайтесь байдужими до чужого горя, відкрийте своє серце, допоможіть іншим разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».