Гость (Экономисты)
2015-06-09 10:25:11     
Якщо, хочеш змінити світ, зробити його кращім – почни з себе. Кожного дня з людьми трапляються різні нещасні випадки і ніхто від них не застрахований. Ніхто не знає, що трапиться завтра. Але любі складнощі набагато легше долати разом. Благодійний фонд «Небайдужі серця» завжди намагається надати допомогу тим, кому вона дійсно потрібна. Об’єднавши зусилля разом, ми здолаємо все і побудуємо процвітаючу країну, де живуть щасливі люди!

Благодійний фонд «Небайдужі серця» дійсно допомагає людям

До благодійного фонду «Небайдужі серця» звертаються люди з різними проблемами. Нещодавно до фонду звернулися батьки малого Спірочкіна Давида, який хворий на ДЦП, з проханням допомогти оплатити курс реабілітації в МКВЛ ім. Козявкіна. Волонтери фонду об’єднали зусилля і знайшли необхідну суму грошей для хлопчика, щоб дати йому шанс жити повноцінно. Дуже часто лікування коштує дуже дорого і пересічна українська сім’я просто не має такої суми, тому люди вимушені шукати допомоги зі сторони. Коли у родини Марії Костюк закінчилися кошти, а їй просто необхідна була реабілітація, чоловік звернувся по допомогу до благодійного фонду«Небайдужі серця». З Марією трапився нещасний випадок, вона випала з балкону і пошкодила обидві ноги. Матір двох маленьких дітей, дуже довго знаходилася в реанімації і пережила багато операцій але все одно залишалася нерухомою. Благодійний фонд «Небайдужі серця» знайшов значну суму грошей на лікування і вірить, що Марія дуже скоро стане на ноги і зможе піклуватися про своїх діточок і чоловіка.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» вірить у перемогу

У цей складний час для всієї України, просто необхідно допомагати своїй армії. Ці відчайдушні і сміливі люди захищають нашу Вітчизну, щоб ми жили у мирі і любові, щоб наші діти гралися під мирним небом. Благодійний фонд «Небайдужі серця» підтримує свою армію. За останній період волонтери фонду допомогли добровольчій РПСМОП «Торнадо», добровольчому БПСМОП «Луганськ-1» та для 12 батальйону ТрО «Київ». Волонтери фонду, на зібрані кошти, придбали і відвезли в зону АТО: продукти харчування, зимовий одяг, термобілизну, взуття військове зимове, резинові чоботи, спецодяг, каремати, спальні мішки, ліки та засоби для надання першої медичної допомоги. Поки триває війна на сході України, хлопцям постійно потрібна допомога і підтримка. Благодійний фонд «Небайдужі серця» постійно збирає кошти для допомоги бійцям АТО. Віримо і сподіваємося на людську доброту і небайдужість. Допоможемо армії, врятуємо свою країну!

Благодійному фонду «Небайдужі серця» небайдужі дитячі проблеми

В Україні є дуже багато дитячих будинків, шкіл-інтернатів, дитячих садочків та реабілітаційних центрів, про які на жаль держава забула. Благодійний фонд «Небайдужі серця» з гордістю і великою відповідальністю співпрацює з цими закладами. Нещодавно, фонд допоміг«Прилуцькому навчально-реабілітаційного центру» і обласному центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів в Житомирі. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» відвезли дітям ліжка з ортопедичними матрацами, розвиваючі набори, іграшки, книжки, ігрові центри, конструктори та ін., щоб діти мали все для розвитку і швидкої реабілітації. Діти – це майбутнє країни. Якщо ми хочемо жити в щасливій, розвиненій країні, де живуть добрі і талановиті люди, ми повинні виховувати це в дітях. А найкращій спосіб виховання – це власний приклад. Тому благодійний фонд«Небайдужі серця» на своєму прикладі показує цим маленьким людям, що треба постійно робити добро і не залишатися байдужим до чужого горя!