Гость (Экономисты)
2015-06-16 13:53:09     
Благодійний фонд «Небайдужі серця» : діти - це наше майбутнє

Всі ми хочемо жити у вільній країні, де живуть щасливі люди. Як побудувати таку державу? Наше майбутнє – це діти. Треба виховувати у дітей такі якості, як доброта, чесність, щедрість, любов до Батьківщини, впевненість у собі і своїх силах. Тоді виросте правильне покоління, яке зможе досягти того, про що ми лише можемо мріяти.

Статистика благодійного фонду «Небайдужі серця» по захворюванням дітей-сиріт

На сьогоднішній день за підрахунками експертів в Україні налічується приблизно 150 тисяч дітей-сиріт, третина з яких виховуються в умовах дитячого будинку. Показники їхнього здоров’я залишають бажати кращого. Так 90% дітей мають неврологічні розлади і майже половина - рахіт та важкі розлади харчування. Четверте місце за поширеністю у дітей цього віку займають розлади психіки та поведінки (690 на 1000 осіб). Саме ця патологія у віці 3-7 років виходить на перше місце та становить 769,5 на 1000 дітей. Це являється реальністю наших днів. На жаль, у наш нелегкий час, не кожен може забезпечити щасливе майбутнє для своєї дитини,зазвичай, через важке фінансове становище.

У нашій країні від несвоєчасно наданої медичної допомоги щорічно вмирають тисячі дітей. Ті батьки, які стикалися з цією бідою, не з чуток знають, що таке пережити своїх дітей.

Мета благодійного фонду «Небайдужі серця»

Метою благодійного фонду «Небайдужі серця» є надання своєчасної допомоги дітям для лікування важких захворювань, виліковних при сучасному рівні розвитку медицини. Допомога благодійного фонду «Небайдужі серця» дозволяє забезпечити дітей-сиріт , малозабезпечених з інтернатів та реабілітаційних центрів, підтримувати не тільки харчуванням та одягом , а й забезпечувати повноцінне навчання і увагу. Саме завдяки цій програмі дітки з обмеженими можливостями і складними захворюваннями можуть відчути себе повноцінними членами суспільства, не дивлячись на відсутність турботи з боку своїх батьків. Завдяки фінансовій підтримці небайдужих людей благодійний фонд «Небайдужі серця» постійно розвивається. Діяльність благодійного фонду «Небайдужі серця» по допомозі дітям Благодійний фонд «Небайдужі серця» закупив 17 ліжок та ортопедичних матраців для “Прилуцького навчально-реабілітаційного центру”. До благодійного фонду «Небайдужі серця» звернулося керівництво “Прилуцького навчально-реабілітаційного центру” з проханням допомогти придбати ліжка з ортопедичними матрацами. Благодійний фонд «Небайдужі серця» не зміг залишити без подарунків наше молоде покоління і передав для них розвивальні іграшки, які водночас забавляють малюків та сприяють їх розвитку. Сподіваємося на гарний настрій та міцне здоров’я дітей!!!

Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає хлопчику з діагнозом ДЦП

До благодійного фонду «Небайдужі серця» знову звернулися батьки Давида Спірочкіна, з проханням допомогти оплатити курс реабілітації в Міжнародній клініці відновленого лікування ім. Козявкіна в м. Трускавець. Через загрозу переривання вагітності, гіпоксії, хлопчик з’явився на світ на восьмому місяці вагітності, шляхом кесаревого розтину. Дитині поставили діагноз: ДЦП, спастична диплегія. Маленький Давид потребує постійної уваги і піклування, для одужання необхідно проходити реабілітаційний курс раз в півроку. Один курс такої реабілітації в клініці коштує майже 8000 гривень. Батьки не мають змоги самостійно оплачувати постійну реабілітацію, через скрутну ситуацію в родині. Хлопчик має всі шанси на одужання. Благодійний фонд«Небайдужі серця» зробив все можливе і за декілька днів знайшов, і відправив батькам Давида всю необхідну суму. Допоможемо дитині разом, не залишайте своє серце байдужим до чужого горя.

Будуємо майбутнє України разом з благодійним фондом «Небайдужі серця»

Головна місія благодійного фонду «Небайдужі серця» - забезпечити своєчасною допомогою всіх нужденних, а особливо дітей, створити всі умови для гармонійного та повноцінного розвитку дітей, та умови для кращого життя всіх українців. Вже не перший рік, волонтери фонду збирають кошти для дітей-сиріт, для діточок з малозабезпечених сімей, які мають різні захворювання ДЦП, гепатит, лейкемія та ін. Неможна позбавляти дітей шансу, на здорове, повноцінне життя. Благодійний фонд «Небайдужі серця» закликає Вас допомагати дітям, разом ми зможемо подарувати їм шанс на щасливе і безтурботне дитинство !

Благодійний фонд «Небайдужі серця» хоче відновити правильні сімейні цінності, повернути в серця людей добро, врятувати якомога більше життів. Тому волонтери фонду так відчайдушно допомагають всім дітям, на чию долю випали важкі випробування. Щоб діти могли повноцінно розвиватися і мали щасливе дитинство і виросли справжніми людьми з великої літери. Станьте для малечі прикладом доброї і щасливої людини. Діти, як ніхто інший, вірять у дива, давайте творити дива разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».