Гость (Экономисты)
2015-06-17 17:33:02     
У час, коли вся країна в очікуванні подальшого розвитку подій і надіється на позитивне закінчення воєнних дій, замість того щоб захищати та оберігати людей, які підтримують наших бійців, діток з дитдому та просто осіб, що знайшли відраду з допомогою благодійного фонду "Небайдужі серця" - відбувається залякування волонтерів цього фонду. Натрапила на відео в інтернеті, яке мене не просто здивувало, а привело в стан шоку:

http://video.meta.ua/7537252.video.

питання до людей в комуфляжі, що безтактовно ввірвалися до офісу благодійного фонду "Небайдужі серця": невже вас, ще з дитинства, саме так вчили відплачувати за добро, невже у вас є право нехтувати не тільки моральними нормами поведінки у суспільстві, але і конституційними правами кожного, у даному випадку, волонтера та осіб, проблеми яких вирішували у той момент волонтери?
Безпринципова, зухвала, не тактовна поведінка цих людей змусила багатьох волонтерів відмовитися від благодійної діяльності - і це не дивно, адже в воєєний період, коли газети нічого доброго не віщають- вривання людей в комуфляжі під час робочого процесу до офісу БЛАГОДІЙНОЇ організації, яка слугує чи не єдиною підтримкою солдатів, погодьтесь, це страшно!
Від себе хочу побажати усім волонтерам благодійного фонду "Небайдужі серця" витримки і великої сили духу! Ви з честю витримали це беззаконня,більше того - продовжили свою діяльність в тому ж дусі, а це слугує добрим прикладом для кожного жителя.!