Гость (Экономисты)
2015-06-22 11:05:24     
Діяльність благодійного фонду «Небайдужі серця»

В Україні діє багато благодійних фондів, є фонди які займається якоюсь конкретною проблемою, наприклад, допомога армії, дітям тощо. Благодійний фонд «Небайдужі серця» вже не перший рік займається всебічною допомогою нужденним і хворим людям, приймає активну участь у створенні гідних умов життя і розвитку дітей, дитячим установам, допомагає людям з обмеженими можливостями, соціальним верствам населення. У зв’язку з воєнними діями на сході України, благодійний фонд «Небайдужі серця» активно приймає участь у забезпеченні бійців АТО необхідними речами та продуктами харчування. Благодійний фонд «Небайдужі серця» дійсно допомагає, всі кошти, що збирають волонтери фонду, завжди в повному обсязі доходять до свого адресата. Тисячі людей чекають на допомогу, почни допомагати людям разом з благодійним фондом «Небайдужі серця» вже сьогодні. Більш детальну інформацію можна знайти на сайті благодійного фонду «Небайдужі серця».

Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає захисникам нашої Батьківщини

Одним з основних напрямів діяльності благодійного фонду «Небайдужі серця»: допомога та підтримка своєї армії. Допоможи армії – врятуй свою країну. Гуманітарну допомогу від благодійного фонду «Небайдужі серця» вже отримали: добровольчий батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Луганськ-1», 12-й батальйон територіальної оборони Києва«Київ».Нещодавно благодійний фонд «Небайдужі серця» допоміг добровольчому батальйону (ротного складу) спеціального призначення «Свята Марія». Зараз батальйон «Свята Марія»обороняє Маріуполь та Артемівськ. Благодійний фонд «Небайдужі серця» відвіз хлопцям демісезонні армійські берци. Добровольчі батальйони забезпечують виключно волонтери та меценати, тому бійцям добровольчих батальйонів залишається надіятися і вірити в людську небайдужість. Хлопці дуже вдячні всім хто разом з благодійним фондом «Небайдужі серця»надають їм допомогу. В такий час ми просто не маємо право залишати без допомоги, тих хто віддає своє життя за мирне небо у нас над головою. Обов’язок кожного українця допомогти і підтримати бійців АТО. Благодійний фонд «Небайдужі серця» завжди відкритий для тих хто хоче допомагати людям, об’єднавши наші зусилля ми приведемо країну до перемоги.

Добровольчий батальйон «Свята Марія» отримав допомогу від благодійного фонду«Небайдужі серця»

Благодійний фонд «Небайдужі серця» приймає активну участь у гуманітарному забезпеченні бійців АТО. У березні цього року благодійний фонд передав до добровольчого батальйону спеціального призначення «Свята Марія» 150 пар демісезонних армійських берців. Батальйон«Свята Марія» - це християнський добровольчий батальйон, який створили у вересні 2014 р. Батальйон «Свята Марія» створено на основі батальйону «Шахтарськ» та роти «Сотня Ісуса Христа». «Свята Марія» приймає участь у захисті міст Маріуполь та Артемівськ, також батальйон проводить розвідувально-диверсійні операції. Всім відомо, що добровольчі підрозділи не забезпечуються державою, тому благодійний фонд «Небайдужі серця» вважає своїм обов’язком допомагати цим хоробрим хлопцям, які не жаліючи себе ведуть боротьбу з окупантами, які сантиметр за сантиметром повертають окуповані території Україні. Благодійний фонд «Небайдужі серця» закликає всіх допомогти нашим героям! Разом нас не подолати!

Благодійний фонд «Небайдужі серця» повертає доброту в людські серця

На сході країні ведуться тяжкі та жорстокі бої. Майже всі сили спрямовані на допомогу армії, мирним мешканцям, що зараз мешкають в Донецький та Луганській областях, переселенцям зі сходу. Благодійний фонд «Небайдужі серця» не оминув своєю увагою ці верстви населення. Коли до благодійного фонду «Небайдужі серця» прийшов лист з проханням допомогти вижити зі Слов’янська. Це був крик про допомогу молодої матері, яка самотужки виховує дворічного синочка. Дуже важко забезпечити дитину всім необхідним для існування, коли твій місячний дохід складає 440 грн. Тільки на підгузки в місяць витрачається приблизно 300 грн, а їсти за які кошти??? Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» відразу придбали та відправили продукти харчування та підгузки до Слов’янська.

Також благодійний фонд «Небайдужі серця» постійно допомагає різним дитячим установам. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» взяли під свою опіку ДКУ «Обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» в Житомирі, «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр». Вже неодноразово було надано благодійну допомогу цим установам. Найкраща нагорода для благодійного фонду «Небайдужі серця» - бачити щасливі очі дітей і чути веселий дитячий сміх. Нехай вогонь доброти і надії засвітиться в Вашому серці. Можна змінити світ на краще, треба лише почати робити добро самому. Благодійний фонд «Небайдужі серця», від імені всіх дітей та соціально незахищених верств населення, просить кожного про допомогу.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» за здорову націю

Благодійний фонд «Небайдужі серця» притримується ідеї підняти рівень охорони здоров’я та соціального захисту українців. Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає людям з різними формами захворювань та тілесними травмами. Нажаль під цю категорію потрапляє дуже багато діточок. Ось і Спірочкин Давид, якому 2,5 рочки, потребував допомоги благодійного фонду«Небайдужі серця». Хлопчик хворий на ДЦП, лікарі дають втішні прогнози, але для цього необхідно раз в півроку проходити курс реабілітації, який коштує маже 8000 грн. Батьки не мають таких коштів. Благодійний фонд «Небайдужі серця» в короткий термін зібрав необхідну суму на лікування. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» разом з батьками Давида дуже дякують всім, хто відгукнувся допомогти і дав дитині шанс на повноцінне існування. Кожен може допомогти змінити чиєсь життя на краще.

Іноді доля готує для нас тяжкі випробування. З Марією Костюк трапився нещасний випадок, внаслідок якого вона пошкодила обидві ноги і довго знаходилася в нерухомому стані. Благодійний фонд «Небайдужі серця» не міг оминути увагою молоду матір двох діточок і дозволити їй залишитись інвалідом на все життя. Благодійний фонд «Небайдужі серця», заручившись підтримкою небайдужих людей, за короткий час зібрали значну суму грошей для подальшої реабілітації Марії. Чоловік та діти безмежно вдячні всім, хто допомагав та волонтерам благодійному фонду «Небайдужі серця» за допомогу. А головне Марія почала одужувати.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» дуже просить всіх не лишатися осторонь чужих проблем, а простягнути руку допомоги.

«Десять людей залишають сліди на землі,

сотня – протоптує стежку, а тисяча - дорогу»

(народна мудрість).

Благодійний фонд «Небайдужі серця» - не словом, а ділом

Благодійний фонд «Небайдужі серця» як ніхто розуміє, що життя не буває безхмарним, не завжди можна вирішити всі проблеми самотужки, іноді просто необхідна допомога інших людей. Ніхто з нас незастрахований від лиха, тому треба допомагати один одному, і тоді в лиху годину і тобі простягнуть руку допомоги. Нажаль і в мирний час в двері стукає біда. Благодійний фонд«Небайдужі серця» допомагає зібрати кошти на лікування. Допомогу благодійного фонду«Небайдужі серця» вже отримали: Спірочкін Давид (хворий на ДЦП), Костюк Марія (травма двох ніг), Витвицька Тетяна (вроджений фокальний дефіцит). Також благодійний фонд «Небайдужі серця» опікується і надає допомогу дитячим закладам: Житомирським обласним центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів, Прилуцьким навчально-реабілітаційним центром. Благодійний фонд «Небайдужі серця» за здорову націю. Фінансову допомогу від благодійного фонду«Небайдужі серця» отримала дитяча збірна команда м. Артемівськ зі змішаних єдиноборств.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» в ці складні часи для всіх українців, просто не міг оминути увагою захисникам Вітчизни. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця»регулярно відправляють і особисто відвозять гуманітарну допомогу в зону АТО. Дуже вдячні за надану допомогу добровольчі батальйони «Свята Марія», «Луганськ-1», 12батальйон ТрО «Київ», 26-й артилерійська бригада м. Бердичів. З вірою в Бога та людською допомогою ми знищимо нашого ворога і повернемо всі окуповані території Україні. Також благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає і мирним мешканцям Донецької та Луганської обл. просто не померти з голоду.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» створений, щоб допомагати людям і підтримувати їх в складний період життя. Закликаємо, не залишатися осторонь людських проблем та проблем цілої держави, а вже сьогодні зробити добрий вчинок і допомогти нужденним, разом з благодійним фондом «Небайдужі серця». Людина створена для того, щоб робити добро, і саме добрими ділами ми будуємо для себе краще майбутнє.

Є поміж нас багаті й бідні.

Кому що треба, доля не пита.

Та є дві речі всім нам необхідні:

У світі – мир, а в душах – доброта.