Гость (Экономисты)
2015-06-27 11:26:21     
Ціллю благодійного фонду «Небайдужі серця» являється допомога ближньому: не всім доля подарувала одинакові блага, але всіх нагородила людяністю, співпереживанням, взаєморозумінням; тому дуже важливо знайти ці якості в собі і при нагоді – надати підтримку тому, кому вона необхідна. Метою благодійного фонду «Небайдужі серця» являється благодійність у всьому її прояві; це не обов’язково повинна бути матеріальна підтримка, адже інколи сам факт підтримки несе у собі неабияку цінність у нашому суспільстві!

Благодійний фонд «Небайдужі серця» навчає

Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» - це не тільки досвідчені спеціалісти своєї справи, а й носії тих людських якостей, про які в наш час люди часто забувають: доброта, порядність, тактовність, розуміння… Саме тому вони намагаються донести до нашої свідомості ці знання, як підґрунтя до початку нової реалізації відносин у суспільстві.

Програми благодійного фонду «Небайдужі серця»

Добра багато не буває, але тим не менше діями волонтерів лише одного із фондів досягнути загальних масштабів у сфері доброчинності не можливо. Ліпше сфокусуватися на кількох напрямках, в рамках яких діяти регулярно та якісно. Саме тому працівники благодійного фонду «Небайдужі серця» обрали найактуальніші питання, в яких нагально необхідна допомога. Загалом, існує декілька напрямків діяльності благодійного фонду «Небайдужі серця» та здорова нація. Лише спільними зусиллями Україна подолає ворога!!!

«Захисти країну» - сьогодні дана програма актуальна як ніколи. Адже на порозі активних воєнних дій, наші солдати спіткнулися з не приємною обставиною – обороняти країну потрібно, але чим? На жаль, як всім відомо, сьогодні держава не в змозі у повному об’ємі утримувати наших солдатів, тому підтримка благодійного фонду «Небайдужі серця» зараз дуже актуальна та необхідна. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» неодноразово забезпечували різні батальйони( особливо добровольчі) продуктами харчування, речами першої необхідності! З даною інформацією можна детальніше ознайомитися за офіційним посиланням на сайті благодійного фонду «Небайдужі серця»:

«Здорова нація» - зараз постало гостро питання із народжуваністю у нашій країні, адже згідно статистики, народжується дуже багато діток з вадами здоров’я або ж здорових діток, але, на жаль, без батьків( адже з різних обставин вони даючи життя – відмовляються від подальшого виховання). У будь-якому варіанті, доля цих діток мало кого хвилює, а якщо й хвилює, то багато обставин слугують проблемі вирішення цього питання. Як кажуть: «діти – це наше майбутнє», саме тому однією з головних програм благодійного фонду «Небайдужі серця» є саме дана тематика. Чимало дитбудинків відвідали волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» з подарунками та різними святковими програмами, багатьох діток, яким батьки не в змозі допомогти фінансово самостійно – допомогли з операціями - про що свідчить їх звітність та подяки батьків:http://nsfund.com.ua/programi/zdorova-natsiya/