Волонтер (Экономисты)
2015-07-10 11:46:02     

Після того, як до Благодійного Фонду «Небайдужі Серця» звернулась директор Одеської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат № 97 Світлана Степанівна, з проханням забезпечити дитячий заклад необхідними будівельними матеріалами для виконання поточних робіт у школі, волонтери Благодійного Фонду «Небайдужі Серця» вирішили не гаяти часу та швидко зібрати допомогу.

Благодійний Фонд «Небайдужі Серця» хоче забезпечити дитячий заклад всім необхідним, зробити ремонт у старих та зашарпаних кімнатах школи, для того щоб дітям було комфортно і затишно.

Благодійний Фонд «Небайдужі Серця» передав до інтернату 150 кв. м морозостійкої плитки та 120 мішків клею, цементу та шпаклівки, а також привіз до інтернату нові парти для учнів та стільці.

БФ «Небайдужі Серця» чудово розуміє, що такі заклади, як дитячі будинки та школи-інтернати потребують підтримки та допомоги зі сторони українців і всіма силами намагається зробити життя дітей, у таких закладах кращим!

В минулому місяці «Небайдужі Серця» вже частково допомогли Одеській СЗ школі-інтернат №97 зробити ремонт в ванних кімнатах та деяких приміщеннях.

Щиро віримо в світле дитяче майбутнє і нехай завжди поруч будуть «Небайдужі Серця»!