Гость (Экономисты)
2015-07-15 11:16:54     

Благодійний фонд «Небайдужі серця» зібрав необхідні кошти для лікування Костюк Марії, яка через нещасний випадок (випала із балкону п’ятого поверху через раптове запаморочення) могла залишитися інвалідом назавжди. На офіційному сайті фонду «Небайдужі серця» були викладені усі документи, які підтверджували стан хворої дівчини. Допомога потрібна була терміново.

За допомогою благодійного фонду за невеличкий проміжок часу було зібрано значну суму грошей, яку направлено для реабілітації Марії Костюк. Завдяки підтримці чоловіка та двох дітей Марія знайшла у собі віру та надію на краще майбутнє та всіляко сподівалася на те, що у світі є добрі люди, які не байдуже ставляться до чужого горя. Допомога Марії потрібна з метою подальшого піклування про своїх дітей, які потребують материнського тепла та любові.

Нестандартні ситуації з трагічним фіналом можуть статися з кожною людиною, тому не треба бути байдужими до оточуючих. Треба піклуватися про ближнього, нехай, навіть, мінімальною підтримкою заручатися один за одного. Усі бажаючі можуть перераховувати власні кошти для таких людей, які не мають більше коштів для лікування.