Гость (Экономисты)
2015-09-29 07:01:40     
Журнал "Вісник підприємця України" за цей час став одним з найкращих всеукраїнських іміджевих видань. Основне наповнення журналу "Вісник підприємця України" – інтерв'ю з першими керівниками промислових підприємств, представниками середніх і великих бізнес-структур, яскравими і успішними представниками органів влади, діячами науки і освіти. Так само популярні такі жанри, як нарис, есе, репортаж.

Характеристика видання "Вісник підприємця України":

Повнокольорове видання формату А4, з дуже якісною поліграфією об'ємом 130-150 сторінок, що має традиційну адресну розсилку: у Верховну Раду (450 примірників) і Кабінет Міністрів України, губернаторам, мерам, керівникам великих вітчизняних підприємств, фірм і компаній, а також - посольства країн СНД і великих держав Європи.

Розповідаючи про реальному секторі економіки, представників вищого ешелону управлінців, журнал "Вісник підприємця України" бачить своїм завданням не тільки відображення досягнутих результатів роботи наших героїв, а в першу чергу, розкриття теми "Особистість керівника".

Колектив редакції журналу "Вісник підприємця України" прагне до того, щоб наші публікації сприяли формуванню у читачів не просто образу успішного "функціонера", а насамперед, живої людини, чий світогляд, накопичений досвід, стиль і методи роботи гідні вивчення і наслідування. Як ми переконалися, така подача матеріалу не може не сприяти встановленню нових ділових та особистісних контактів та героїв публікацій і наших численних читачів.