Гость (Экономисты)
2015-10-22 14:05:58     
Запорука наших досягнень – високопрофесійний згуртований колектив!

Свою компетентність, об’єктивність і відповідальність працівники щоденно доводять при здійсненні метрологічної діяльності, виконанні робіт щодо підтвердження відповідності (сертифікації), випробувань продукції та наданні послуг, пов’язаних із стандартизацією.

З 2002 року в ДП "Житомирстандартметрологія" діє сертифікована система управління якістю згідно ДСТУ ІSО 9001.

Науково-технічний потенціал підприємства дозволяє творчо, в короткі терміни та з високою якістю виконувати роботи і надавати послуги на рівні вимог міжнародних стандартів.

ДП "Житомирстандартметрологія" забезпечує повіркою всі засоби вимірювальної техніки (ЗВТ) регіону! Для цього створено потужну еталонну базу.

Метрологічний центр оснащено 226 вихідними та 662 робочими еталонами, нормативною документацією і має кваліфікованих спеціалістів для повірки ЗВТ, атестованих за 12 видами вимірювань. Освоєно також нові види повірок у галузі медицини та метрологічної атестації ЗВТ, фасувального обладнання тощо.

З 2014 року у метрологічному центрі діє калібрувальна лабораторія, яка проводить калібрування згідно вимог ДСТУ ISO/IEC 17025.

Свідченням високої якості метрологічних послуг є відсутність скарг від замовників, що слугує найвищою оцінкою роботи нашого підприємства.

За десятки років успішної діяльності на ринку послуг із сертифікації підприємство набуло унікального досвіду співпраці з відомими вітчизняними і зарубіжними виробниками. Ми орієнтуємося на довготривалі партнерські взаємовідносини із споживачами наших послуг.

У березні 2015 року ДП "Житомирстандартметрологія" успішно пройшло процедуру акредитації органу підтвердження (оцінки) відповідності у Національному агентстві з акредитації України (НААУ) – факт, що слугує вагомим аргументом під час призначенні на виконання робіт з оцінки відповідності продукції вимогам технічних регламентів. Зокрема, у липні нинішнього року підприємство додатково отримало уповноваження на проведення робіт з оцінки відповідності продукції вимогам ряду технічних регламентів.

ДП "Житомирстандартметрологія" також є акредитованим органом із сертифікації продукції, послуг та систем управління якістю.

Галузь акредитації підприємства охоплює весь спектр продукції, що виробляється в регіоні.

Замовниками ДП "Житомирстандартметрологія" є найвідоміші українські та зарубіжні виробники. Наші постійні замовники – це флагмани українського і світового бізнесу.

Провідні спеціалісти центру беруть участь у роботі комісій з акредитації органів сертифікації, випробувальних лабораторій і сертифікації продукції іноземних виробництв.

У складі ДП "Житомирстандартметрологія" діє випробувальна лабораторія харчової та промислової продукції, акредитована НААУ на технічну компетентність та незалежність у відповідності до вимог ДСТУ ISO/ІЕС 17025.

Лабораторія проводить випробування харчової продукції, продовольчої сировини, побутової хімії, посуду (фарфоро-фаянсового, скляного, металевого), паперу, будівельних матеріалів та випробування обладнання.

Останнім часом впроваджено нові методики з випробувань харчової продукції і товарів промислової групи.

Випробувальна лабораторія оснащена обладнанням для проведення усіх видів випробовувань, згідно заявленої галузі акредитації.

Результати міжнародних порівняльних випробувань, що регулярно проводяться Національним Аналітичним Центром, засвідчили високу якість проведення робіт з випробувань харчової та промислової продукції. Випробувальна лабораторія входить у десятку найкращих в Україні!

На базі підприємства також діє єдина в області акредитована НААУ у відповідності вимог ДСТУ ISO/ІЕС 17025 лабораторія молекулярно-генетичних досліджень продукції на вміст ГМО.

Наша мета – отримання міжнародного визнання як компетентної і гідної довіри організації та завоювання пріоритетних позицій на українському ринку аналогічних послуг!

Адреса підприємства: вул. Новосінна, 24, м. Житомир, 10003,

тел. (0412) 42-46-80, факс: (0412) 42-46-85,

e-mail: zhdcsms@zt.ukrtel.net

Код ЄДРПОУ 02568147