Настя (Экономисты)
2016-11-15 18:34:31     
Ну договір я не підписала, так що перевага була на моїй стороні, хоча їх адмін після моєї відмови продовжувала випендрюватися. Тоді я написала офіційний лист на пошту інтеркам і нагадала їм що таке копірайтінг ( на відміну від України, в європі з ним рахуються), видалили все за пів дня швиденько. Таке відчуття що керівництво навіть не знає що там чудать ті адміни. А фотоколаж з відео продовжує висіти тому, що їх розміщав не інтеркам, а самі сайти, де були мої анкети для реклами мого профілю, тому видалити їх уже неможливо. З одної сторони це добре для твого доходу, привабить більше клієнтів до твого профілю із інших сайтів, але з іншої сторони потрібно не забувати, що ці дівчата не просто гвинтики в роботі інтеркаму, а також і майбутні дружини, матері, і ці моменти потрібно обговорювати з дівчатами перед початком роботи. Якщо я б уже підписала договір, то не мала б ніякого права голосу, навпаки, могла б мати юридичні проблеми за розголошення інформації.
Стосовно, конфіденційності, то я теж так само спочатку сліпо довіряла, думала що вони блокують усе для України, тому і не переживала зовсім.
Я спавді не бажала розголошувати інформацію стосовно сайту, але бачу, що їх "легіонери" займаються тут тим, що дескредитують людей, які хоч якусь адекватну інфомацію пишуть. Тому хамський комент цієї Даші просто винудив мене це написати, адже за її словами я просто пишу бред і знімаю ролики анального сексу. Мені здається що я спочатку залишила досить коректний відгук і нікого не ображала в ньому, просто написала як є.Цей форумі призначений для того,щоб залишати відгуки про роботодавців.
Що до їх конфіденційності, то це, мені здається, не для того щоб захистити дівчат, а тому, щоб потім ціж дівчата не ломанулись реєструватись потім на цих сайтах самостійно і отримувати всі 100%.
Зараз я працюю на спеціалізованих сайтах для вебмоделей в категорях glamour та girls alone.Впринципі досить задоволена, стільки цікавих чоловіків з усього світу.
Якщо мене тут не будуть провокувати працівники інтеркаму, ніякої конфіденційної інформації розкривати тут я навіть і не збираюсь, рекламувати інші компаній - теж. Цей форум призначений для відгуків, а не для реклами. Якщо хочеш поспілкуватися стосовно роботи вебкаму - напиши краще мені на пошту namilucky7777@gmail.com.