Гость (Инженеры / Технологи / Проектировщики)
2017-04-04 09:30:49     
Компанія займається виготовленням косметики і побутової хімії, на заводі близько 200робітників. Я був не довгий час в цій компанії аж тиждень) Але враження на все життя! До працівників ставлення погане, Вас не поважають і не цінять на цій роботі, люди на конвеєрі монотонно працюють за копійки. Начальство не відповіддає ні за що, а просто звалюють на підлеглих роботу і відповідальність, навіть якщо сталась проблема а в ній винуваті менеджери то на Вас все спишуть.
Я йшов на посаду інженера в відділ якості, але інженери в них займаються вхідним контролем! Обєми роботи космічні (в мене 10 років стажу на підприємствах Інженером по якості) ніде на заводах немає такого обєму роботи. У відділі пакувальних матеріалів де я був, і всього лише двоє людей. Мене вчив інженер який працює тривалий час, він звільнявся з компанії(розумію чому), коли я побачив обєм і кількість за мізерну зарплатню, я звільнився.
Не рекомендую йти на цей завод! Вас чекає(опишу посаду Інженер по якості):
-150$-заробітня плата незалежно скільки Ви працюєте(ті люди які там працюють 5років теж мають що і я який прийшов з вулиці)на інших заводах по регіону для початківця від 250$+підняття+бонуси і премії.
-ставлення погане, Вас тут не поважають і Ваша гідність, ідеї, і т.д всім до одного місця
-карєрного росту немає ніякого, працівники можуть чекати 10-20років щоб піднятись на одну сходинку вище по карєрі
-деякі люди тут "замазані", у відділі де я був була дівчина яка сиділа в телефоні і нічого не робила, мені сказали що в неї сестра начальниця на заводі тому її не трогають, а хлопець працював за двох (на мою думеу із за цього і звільнився що не вигрібав за двох), також стикався з працівниками компанії які навіть не можуть адекватно щось зробити (теж по знайомству).
Якщо Вам сказали що "Вам випала нагода працювати у Європейській компанії LLC "Interfill"" то тікайте від такої нагоди!!!