Гость (Менеджеры по сбыту, закупкам)
2017-07-24 23:41:58     
Не пошкодував декілька хвилин, щоб написати цей відгук- зачепило... Можливо, для когось буде корисним і зекономить час, нерви і гроші, як не дивно.
Моє загальне враження про компанію "Reckitt Benckiser"- збір некомпетентних і необов’язкових людей. Пройшовши три етапи співбесід та їх тестування, мене "занесло" на заключну співбесіду в Київ. Проводив її Дячук Константин- невиховане мурло, яке «ціну собі скласти не може», але при тому викликає дуже багато сумнівів в своїй компетентності поведінкою і недолугими запитаннями.... Кожна співбесіда- хороший досвід, незалежно від результату, але конкретно ця- потрачений час.
П
ровівши 8 годин в дорозі і прибувши на співбесіду вчасно, я 1,5 години прочекав в вестибюлі, поки до мене "снєвзошлі"..... А далі- спроби якоїсь зверхньості (спроби- тому що я їх присікав), дешеві понти, запитання з розряду "чого не в шапці" і незрозуміла неприязнь. Виглядало, ніби я прийшов туди щось випрошувати......???? Вкрай негативні враження залишились від цієї співбесіди, хоча здається, що дана особа уявлення не має як проводяться співбесіди....
Ще не отримавши зворотнього зв'язку, для себе рішення прийняв ще там- ні в якому разі не хотів би працювати в такій компанії, і з такими манагерами. Доречі, доїзд на співбесіду з інших міст- НЕ КОМПЕНСОВУЮТЬ навіть!!!! Небачене жидівство і крохоборство!!! А позиціонують себе солідною компанією.... Не розходиться в грошах, але відношення???!!!
Доводилось бути на співбесідах в серйозних і не дуже компаніях, вперше зустрів таку "економію" і таку неповагу! Не раджу нікому, хто має хоч краплю самоповаги
, цю «контору»!
Успіхів, обирайте працедавців уважно!