Гость (Уже уволен)
2017-08-04 23:27:31     
Бізнес по-хмельницьки пробиває дно
У той час, коли мільйони українців роблять усе для того, щоб наблизити Україну до дійсно європейських стандартів, хмельницькі псевдо-бізнесмени повертають державу у кам’яний вік. Ведення бізнесу у стилі 90-х, нехтування трудовим законодавством, виплата зарплатні у конвертах, зневага до найманих працівників... Це справжня філософія хмельницької компанії СВ Груп-А (вона ж WSW Group), яка відкрила лофтовий винний магазин OnWine Boutique на Зарічанській, 3/1. Виявилося, що стильною у закладі є лише вивіска: насправді за європейською вітриною криється обшарпана псевдо-совдепівська дійсність.
На жаль, мені з колегами довелося на собі відчути усю красу «корпоративної культури» СВ Груп-А, пропрацювавши у київському офісі компанії. Через постійні затримки зарплати, непорядність керівництва щодо бізнес-партнерів частина маркетингової команди вирішила звільнитися. При звільненні нам не виплатили основну частину зарплатні майже за два місяці, віддали лише мінімальну зарплатню, що у кілька разів менша за оговорений оклад. Звернення з листами й претензіями до власника бізнесу нічного не дали – він їх просто проігнорував і продовжує це робити.
Вважаю, що я маю повне моральне право оприлюднити особливості бізнесу по-хмельницьки від власників OnWine Boutique. Клієнти мають знати, яка гниль криється за стильними лофтовими інтер’єрами й полицями з італійським просеко. Репутація компанії – це не лише про те, як вона ставиться до своїх клієнтів і яку каву їм пропонує. Репутація – це також про те, як вона ставиться до своїх працівників.