Марта (Экономисты)
2018-02-17 14:49:06     

Доброго дня, хочу написати реальну правду про компанію так як являлась їхнім працівником протягом деякого періоду.Спочатку все було по стандартній схемі, запросили на співбесіду, о 19:30 привітали з успішним проходженням співбесіди. 3 дні - лекції з промиванням мозгів і гіпнозуванням. На 4 день я вирішила, що мені ця робота потрібна і вклала 3000 грн для покупки бронзової карти. А тепер детальніше, надали мені керівника в якого ще таких як я було 15, на мене часу в нього не було. Договір зі мною так і не підписали, хоч я оплатила абонемент. Конкретно з приводу роботи керівник нічого не пояснював, а книжку з інструкціями прийшлось купити. Дальше, того ж дня мені запропонували пройти безплатну діагностику в їх центрі «Здоров‘я», «спеціаліст» Марія Михайлівна в плані медицини повний 0. А тепер вам поясню як працює їхня система і як вони обманюють бідних людей. Перед діагностикою цей так званий «спеціаліст» розпитала мене про мої проблеми, або порушення. Я звичайно не розказала про все, що мене турбує. Під час діагностики вона ще задавала деякі питання, на які я спеціально відповідала, що все ок, нічого мене не турбує. І який думаєте висновок я отримала? Не важко догадатись, те що розказала те і «виявили». Дальше по схемі вони нав‘язую свою ЕКО продукцію на суму не меншу 3000 грн і виманюють гроші.

Дальше в чому суть роботи, це реклама на ринок праці(заманювання собіподібних) і реклама на діагностику, і їхню продукцію, соцопитування, співбесіди брєд повний, люди практично цим не цікавляться.

Дальше, керівники 6*,7*,8* ходять одягнені постійно в одному і тому ж самому, як бідоськи, про які високі доходи може йти мова?

А тепер на рахунок продукції, купила я всетаки для себе продукції, а потім дуже жаліла. Про жодні побічні ефекти не було вказано. Після прийому цього їхнього гамна мене висипало нереальною кількістю родинок по всьому тілу, м‘язи стали рихлими, що я не могла нормально пересуватись. Приходжу питаю у Марії Михайлівни, що це за брєд зі мною стався. А вона «у вас там якесь порушення з меланіном(пігментом) до продукції це відношення не має. Питала в іншого спеціаліста взагалі сказав, що не знає. Шарашкіна кантора.

НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ЦЕЙ БРЄД, НЕ РОБІТЬ ПОМИЛОК, БО ПОТІМ МОЖЕТЕ ДУЖЕ ДОВГО ЖАЛІТИ!!!!

Delta офіс, Львів вул Городоцька 233, 2 поверх