Компания ЕРІДОН: информация, отзывы о работодателе ЕРІДОН


Отзывы о компании

Компания ЕРІДОН

ЕРІДОН, eridon

Киев, Украина
 МПП Фірма "Ерідон" – це лідер ринку постачання оборотних засобів виробництва для сільського господарства. Компанія має представництва по всій території України та мережу регіональних складів. Обслуговування господарств проводять висококласні спеціалісти, які надають консультації щодо різних аспектів технологій вирощування сільськогосподарських культур. З Ерідоном працюють більше ніж 4000 господарств та, згідно аналізу ринку, ми є найбільшою компанією на ринку дистрибуції засобів захисту рослин, імпортного насіння та добрив .Основна цінність нашої компанії — наші працівники. Ми справедливо пишаємося своїми працівниками і завжди шукаємо професіоналів, готових стати частиною нашої великої сім'ї. Ми раді бачити серед працівників нашої компанії як досвідчених спеціалістів так перспективних випускників ВУЗів, які мають бажання стабільно розвиватись в успішній лідируючій компанії нашої держави.

Отзывы о работе в ЕРІДОН

11-13 из 13 1   2   >

Чесний ревізор (Аудиторы)

Доброго дня!

Хотілось би пояснити фахівцям HR, а також, що би вони передали Власнику Кролевцю С.В, що буває або ж Бухгалтер (виконавець господарських операцій), або ж Аудитор-ревізор(контролер цих господарських операцій)!

Справа в тому, що ФАТЄЄВА Л.В, зовсім в напрямку «Внутрішнього контролю та аудиту не компетентна»!!!

Далі, для Кролевця С.В., і фахівців HR компанії Ерідон - зверніть увагу, на такого некваліфікованого співробітника, як ФАТЄЄВА Л.В, яка окрім те, що перевіряти бухгалтерський облік, звітність по якому перевіряють всі і яка на сьогодні, подається в електронному варіанті в контролюючі органи, більше нічого не вміє та не знає!!!

Сергій Вікторович, зверніть увагу у компанії масові крадіжки, які не виявлені відділом КРО!

Дякую!

2016-03-15 13:12:05

Гость (Торг. предст., супервайзеры, мерчендайзеры)

платят хоошо но и работать надо  
2011-01-13 16:02:21

гость (Бухгалтеры)

 В сезон приходиться работать и по ночам, и на выходных. Стимулируют премиями
2010-10-02 02:00:00
11-13 из 13 1   2   >
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: