Компания Трансбуд ТБК: информация, отзывы о работодателе Трансбуд ТБК


Отзывы о компании

Компания Трансбуд ТБК

Киев гореничі, Украина

Отзывы о работе в Трансбуд ТБК

21-30 из 32 1   2   3   4  

Копылов,руководитель отдела продаж (Топ менеджмент / Директора)

Были недоработки как и в любом бизнесе.
Всё отрегулировали:зарплаты выдаются полностью. Оформление сотрудников по Закону и с договорами. Все продажи в соответствии с Законом о Налогообложении. Директор взял все процесы под контроль.
Рекомендую устраиваться и сотрудничать!
2019-01-30 08:15:30

Андрей/пиар (Менеджеры по сбыту, закупкам)

Змінили всі процеси та врегулювали згідно законодавства.
Зарплату усім виплатили в повному обсязі.
Директор усі процеси контролює.
На 30.01.2019 усі проблеми вирішені.
Дякуємо за оперативне реагування.
2019-01-30 07:46:11

Андрей (Руководители отделов)

Писав відгук про невирішені проблеми в компанії.
На 30.01.2019 проблеми вирішенні. Заробітна плата усим робітникам виплаченна в повній мірі,все приведенно до порядку згідно з Законодавством.
Директор Коваленко А.С. взяв під особистий контроль усі процеси та виконав усі необхідні процедури доброї роботи робітників компанії.
Дякую за оперативне реагування.
2019-01-30 07:37:50

Андрей (Менеджеры по рекламе)

Максим,Ви мабуть не знаете що такае порушення закону та ст ККУ 190 та 358. Зарплата в конвертах та ухиляння від податків.
Стан компанії та виплати зарплати регулюються Законом України!!!
Почитайте як посадова особа.
А якщо Ваш директор обіцяє зарплату у 15 тис грн а потім через 3 тижні підсовує одностороній папірець зфальшований то це називаеться шахрайство.
Юкщо звільняє робітника заднім числом то це підробка документів.
Якщо проводить готівкові операції без оподаткування то це ухиляння від податків.
Якщо штрафує то це порушення Кзот.
Вчіть Закон а не закон Висоцького та Коваленка.
Будьте не начальником відділу(ви ж сам собі начальник,підлеглих же немає у Вас,так же) а будьте не лохом. З компанії потікали топ-менеджери та нач.фін служби з причини невиплати зарплати.
В слідуючий раз на цьому сайті буде вже консультована відповідь від юридичної компанії. Та сканами документів з явними ознаками правопорушень та всіма потерпілими.
А те що Вам більш як окрім Гореничей нема де працювать крім цієї шарашкіної контори бо ніде не беруть із проф-непридатності, то Ви хоть як секретар Андрія Коваленка ,Максиме,не ігноруйте Закон.
2019-01-21 22:33:15

Максим (Менеджеры по сбыту, закупкам)

Працюю в компанії з листопада 2018 року. Спочатку було важко та незрозуміло, адже попав зовсім в іншу сферу діяльності. Восени 2018 року, в компанії пройшла структурна реорганізація, змінився виконавчий директор та стратегія поведінки на ринку. власником було ліквідовано всі деструктивні та негативні тенденції які відбувались в компанії. Всі співробітники отримують заробітну вчасно. Офіційне працевлаштування, є моживість кар'єрного зросту. Особисто я, за рік зріс по капр'єрних сходах з рядового менеджеран до начальника віддлу забезпечення. За весь час що працюю, заробітну плату отримував вчасно та в повній мірі.Існує система преміювання за виконання поставлених задач у свстановлені строки. Штрафи існують, але все конкретно прописано, за що та скільки. Задоволений що працюю тут, адже бачу адже бачу перспективу розвитку себе в цій компанії.
2019-01-21 15:21:53

Андрей (Менеджеры по рекламе)

Відсутня економіка підприемства. Пропрацював 2 місяці. Заробітну плату директор так і не виплатив усю! В об'яві пишуть 10-15 тис.грн. А на справді 5000 тис а бонуси(%) в конверті так ні разу не отримав. Зарплати в конверті та штрафи за Кзотом не правомірні! Договір трудовий на клаптику папірця юридично не грамотний та й в одному екземплярі!!! Працівнику на руки не видається!!! Заяву про звільнення заставляють писати зразу при працевлаштуванні без дати!!! Робить це Угляренко Ганна-нач.відділу кадрів та директор Коваленко Андрій Семенович! Директор Коваленко та керівники (які змінюються кожні 1.5 місяця із~за не виплати зарплати та ті які мають професійну економічну освіту та розуміють що попали в шахрайську схему) постійно розказують казочки новеньким працівникам про великі зарплати а коли приходить час виплат шукають причини що до роботи та результатів. Як результат не виплата зарплат. Відсутній аудит компанії. Власник не знає звичайних єкономічних законів та немає будь якої профільної освіти-неук який не може зв'язати двух слів!!! Деякі співробітники місяцями не отримують зарплату. Працівникам які хочуть звільнитись та поскаржитись в держ~органи про порушення погрожують. Директор наполягає працювати з відкатами на буд майдайнчиках тільки б прибуток. Порушується законодавство!!! На тих хто пише правдиві відгуки і правду про компанію в інтернеті та співпрацює з органами та ЗМІ тиснуть,дзвонять на власні телефони та погрожують щоб закрили рота! Відгуки які зроблені від "добрих" та "вдячних" працівників куплені. На данний час є більш як 7 осіб потерпілих від дій директора. З компанії втекли за період жовтень 2018-січень 2019: 6 керівників та 3 менеджера. Усім не виплаченно зарплату так як обіцяно та деяких звільненно з фактом підробки документів та невидачею трудової книги(задніми числами). Працевлаштуйтесь і самі у всьому переконайтесь.
2019-01-19 14:26:54

вікторія (Бухгалтеры)

Працюю в компанії не так давно, враження приємне - дружній колектив, директор дуже вимогливий, але ж він і повинен бути таким. Заробітна плата нараховюється вчасно та вповній мірі, якщо потрібно раніше, то можна взяти аванс.
2019-01-18 11:09:19

Олег (Менеджеры по сбыту, закупкам)

Официальное трудоустройство, хороший молодой колектив, конкурентная зп которая завист только от способностей и результата котороий показывет сотрудник. Очень требовательное руководство компании, но зато вегда выслушают и помогут как по роботе так и по личным вопросам.
2019-01-16 15:16:16

Олег (Менеджеры по сбыту, закупкам)

Официальное трудоустройство, хороший молодой колектив, конкурентная зп которая завист только от способностей и результата котороий показывет сотрудник. Очень требовательное руководство компании, но зато вегда выслушают и помогут как по роботе так и по личным вопросам.
2019-01-16 15:16:15

Топ менеджер (Менеджеры по сбыту, закупкам)

В компанию заманивают любыми обещаниями зарплаты и благ. Работают по схеме саентологов Рона Хабарда ~нлп с явным вмешательством в психику сотрудников. Подсовывают договор с явным нарушением Кзот и криминального КУ Зарплату ниразу за 1.5 месяца не выдали обещанную. Выдают копейки. Штрафы нигде не прописанны. А снимают и не выплачивают. 50 % от з.п это в лучшем случае. Директор аферист и бандит,требует от менеджеров работы с откатами и взятками для того что б зайти на любой объект! Менеджмент отсутствует. Предприятие фактически банкрот. Директор заставляет работать с чёрным налом без касы и чеков. Неуплата налогов соответственно. В приказном порядке заставляет всех сотрудников обманивать клиентов.Постоянные схемы с сыпучкой на уровне местных сельсоветов. Сбыт несертифицированной продукции без касового сопровождения. Зарплаты маленькие не те что обещаны при трудоустройстве. И то в конвертах. Не советую попадать в эту компанию. Вас там ограбят да ещё и предложат найти инвесторов для вложения средств. На фоне всего афёра на лицо. Гос органам как раз на заметку. Директор угрожает расправой тем кто хочет уйти. Сейчас работают юристы над заявлениями пострадавших.
2019-01-04 14:19:39
21-30 из 32 1   2   3   4  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: