Отзывы о компаниях

На нашем сайте людям, объединенным одной целью - поиском работы, дается прекрасная возможность обмениваться информацией. Делить вам нечего, а значит, можно быть предельно откровенными. При поиске кадров в компаниях принято только лестно отзываться о предлагаемых вакансиях. Правду можно узнать лишь у тех, кто уже там работал или работает.

11601-11610 из 73972 1   2   3      1154   1155   1156   1157   1158   1159   1160   1161   1162   1163   1164   1165   1166   1167   1168      7396   7397   7398  

Комплекс Агромарс

Не так давно працюю у цій компанії, а точніше на виробництві. Спочатку було трохи лячно, адже не мала справу зі схожою діяльністю, але завдяки досвідченим наставникам швидко розібралася у роботі. Мені все подобається. Є повний соцпакет, гарна заробітна плата, приємний колектив. Роботу свою полюбила, і коллеги вже стали друзями.
Настя (Сельское хозяйство / Агробизнес), 2019-08-02 22:47:34

Конфискат

Не оформляют официально, а если и оформляют, то на минимальную ЗП и ее же и выдают, подстраивают подставы кассирам типа "ты хотел когда-то украсть деньги из кассы, за это мы вызываем ментов" Заметьте" хотел" дня два назад, а не украл. Обувь, которую продают, разлазится не дожив и 14 дней носки. А ещё... За переработанные часовне доплачивают.
В общем кидают людей через две- три недели вообще без зарплаты
Гость (Экономисты), 2019-08-02 19:32:57

ЧАО "Лекхим-Харьков"

Соглашусь с большинством Лекхим то ещё змеиное кубло. Если ты не сын/брат/сват/любимчик можешь сразу уходить. Если не пришелся ко двору (жопу не лижешь) будешь не таким и безруким. Новый персонал никто не обучает. Кинули в цех как котенка в воду и плыви, сам как-то обучайся. Только спрос как со старого работника. Текучка бешеная в ценах. За физический труд платят маловато. Большинство работают без выходных что больше получить. У Колесникова о повышении зп один ответ, хоть все увольтесь я других наберу.
Гость (Рабочие / Механики / Сборщики), 2019-08-02 19:23:53

OTTO Work Force

Кто ездил на склады работать? У меня есть права на погрузчик. Сколько можно заработать в отто на складах?
Анатолий (Логистика / Склад), 2019-08-02 15:25:09

супермаркет Класс. ТОВ Виал Маркет.

В супермаркете Класс №7 по проспекту Траторостроителей я работаю уже год грузчиком и надеюсь, останусь здесь надолго. Хоть специфика моей должности трудна сама по себе, но многое решают условия труда и те возможности, которые предоставляет нам руководство. А относится руководитель хорошо и лояльно. Понятно, если работу не выполнять или делать всё не так как требуют, то и отношения ждать хорошего не стоит. Но у нас такие долго не задерживаются. Зарплата выплачивается вовремя. Я доволен!
Степан (Водители / Грузщики), 2019-08-02 10:30:30

BRILLE

Розкажу своє враження про компанію Brille. Бо старі образи не забуваю і не пробачаю.

Коли був у пошуках роботи, надіслав резюме в цю контору, через якийсь час мені на нього відповіли і запросили на співбесіду в магазин у Львові по вул. Городоцька (в народі “Мотозавод”). Привабив саме графік роботи, хоча оплата там така собі.

Відвідав магазин, поспілкувався з адміністратором Оксаною (якщо не помиляюся, здається звати її Оксана, бо це було ще у лютому 2019). Можливо певні підозри у мене склалися, але вирішив, що якщо не спробуєш, то не дізнаєшся. Хоча в той момент у 2-х поверховому магазині не було жодного клієнта, а це була приблизно година 18:00-19:00. Погодився вийти стажуватися у найближчі дні. І Оксана сказала очікувати дзвінка з Києва. Так як в цей час мені телефонували інші потенційні роботодавці, то довго очікувати відповіді я не міг. Жодних телефонів у Львові, щоб зв’язатися немає. Телефонував в Київ на гарячу лінію, то обіцяли почекати, то ще щось.

І тут мені телефонує якийсь невідомий номер, представляється регіональним, так-так, РЕГІОНАЛЬНИМ ДИРЕКТОРОМ з Харкова (не знаю, як мій номер до нього потрапив). Як його звати вже й не пригадаю, Іван здається, по батькові вже точно не згадаю, Дмитрович можливо. В ході бесіди (бо переходив він на особисті теми дуже часто) казав, що йому 62 роки і він колишній військовий, а тому, як хоче так і говорить.

Говорив цей регіональний директор дуже багато і майже через слово, це образлива лайка з ненормативною лексикою і випитування вкрай особистих моментів. Дуже багато і образливих висловлювань (на які хотілося відповісти тим же, але цього не зробив), психологічний тиск і т. д. Був протягом мабуть 40 хв. телефонної бесіди. Головне, що дивує, для чого йому це все було, якщо резюме від мене отримали в Києві, співбесіду я проходив у Львові, а він в Харкові знаходиться, мабуть щоб самоствердитися. Я вирішив, що нічого доброго в цьому Brille мене не чекає, якщо людина та ще й на керівній посаді дозволяє собі в такій грубій формі спілкуватися з незнайомою людиною, то відповідно вона так і репрезентує компанію. А що було б далі, якби працевлаштувався..? Думаю, що цьому горе-директору краще було б ці 40 хв. витратити на роботу, а не на пусті балачки з метою самоствердитися, бо клієнтів, як я зрозумів там не густо, це й не дивно з таким то менеджментом. Як таких людей взагалі беруть на роботу і ще й на такі високі посади, це ж крах для бізнесу. Мабуть взяли по великому блату, через колишніх друзів крутеликів-військових.

Пізніше ввечері до мене таки зателефонувала Оксана і запросила вийти на стажування, а я сказав, що відмовляюся працювати в Brille і нічого їй не пояснював, бо хотів забути цю дурну історію і 10-ю дорогою обходити магазини Brille. Хоча в нашій рзмові Оксану (адміністратора магазину у Львові він теж принизив), виражався “насрать, что говорит Оксана” і т д. Тобто він принижує керівників магазинів і це при тому ж, що співбесіду зі мною проводила Оксана і цим він показує, що вони на своєму місці взагалі ніхто.

Тому нікому не рекомендую йти працювати в мережу Brille навіть якби вам важко в цьому житті б не було, бо вас там принизять, як людину і дадуть зрозуміти, що ви там ніхто. Можна тоді собі уявити, як там звільняють, якщо приймають і вже принизили, то чого тоді чекати, якщо захочеш звільнитися за власним бажанням, ще й трудову тобі “зіпсують” мабуть.

Навіть якби в мене не було б грошей продукти собі купити, то в Brille працювати б не пішов і вам наполегливо не рекомендую. І особисто я тепер з принципу в жодному разі не стану клієнтом їхніх магазинів.

Тепер маю роботу, яка мене цілком влаштовує, де адекватне ставлення до мене і набагато кращі умови роботи і ще й навіть трішки вища зарплата ніж в Brille. Хоча компанія теж велика мережа.

Тому1000 разів подумайте чи варто вам йти працювати в Brille, бо таку ж саму роботу в такому ж самому Богом забутому місці завжди встигнете знайти.

Зараз нічого не боюся і кажу все, як є не приховуючи своїх даних і планую щоб про цю історію дізналися якнайбільше людей і не зв’язувалися з цією конторкою, як я.

Всім вдалого пошуку роботи і гарного дня !

Тарас (Продавцы, продавцы-консультанты, товароведы), 2019-08-02 10:16:40

Unitone Group

Откликнулась на вакансию - прислали тестовое задание. Объем тестового явно привышает норму - слишком уж много нужно сделать для того, чтобы "просто показать свои навыки". Вот как звучало задание: мальчик-хипстер в двух разных позах, 4 позы рук, 4 позы ног, 4 эмоции,(!) 6 аксессуаров. Уже изначально подобное очень напрягло, но я решила попробовать для пополнения собственного портфолио. Спустя некоторое время присылаю им готовое ТЗ, на что получаю ответ вроде "вакансия уже закрыта, людей набрали", хотя на сайте с работой вакансия все еще активна. Через пару дне вижу свежую вакансию от них уже на другом сайте поиска работы - откликаюсь - получаю сообщение с ссылкой на тестовое задание.

P. S. Зная требования к картинкам на стоках, кидала в неподходящем формате, чтобы не смогли втупую спереть. Но очень часто видела, как в описании к ТЗ указывают, что нужно присылать (!) рабочий файл (например Ai), такие вакансии даже не рассматриваю.

Валерия (Декораторы / Дизайнеры / Верстальщики), 2019-08-02 09:42:53

KiecRaf

В KiecRaf очень хорошо работать студентам, и взрослым. Хорошо когда работаешь по гибкому графику работы))
Игорь (Экономисты), 2019-08-02 09:12:58

"авекс-груп"

Когда то слышали от них что это молоая процветающая команда. Может и молодая, но не процветающая и ТЕМ БОЛЕЕ НЕ КОМАНДА! Отношение к персоналу скотское! Персонал меняеться как перчатки. И вопрос -Почему?
Гость (Экономисты), 2019-08-02 08:18:00

ООО "Данко" транспортно-промышленная компания

норм компания, отличается тем, что рабочих много, а начальников самый минимум. Т.е. над тобой не стоит толпа умников, на которую ты впахиваешь. Зарплата вовремя, и что заработал - то и получил. Командировочные не жилят. Рабочих ценят
Гость (Строительство / Недвижимость), 2019-08-02 06:22:39
11601-11610 из 73972 1   2   3      1154   1155   1156   1157   1158   1159   1160   1161   1162   1163   1164   1165   1166   1167   1168      7396   7397   7398