Компания Укренергопром: информация, отзывы о работодателе Укренергопром


Отзывы о компании

Компания Укренергопром

Львов, Украина

Отзывы о работе в Укренергопром

1-10 из 13 < 1   2  

Ростик (Топ менеджмент / Директора)

Зарплату не виплачають
Від компанії ніякої віддачі
працюєш на компанію і все
все що ти заробив за місяць це % за страхування
Офіційно не працевлаштовують
ніякої оплати за підвищення і за додавання обовязків.
2021-06-28 17:42:43

Ростик (Топ менеджмент / Директора)

Зарплату не виплачають
Від компанії ніякої віддачі
працюєш на компанію і все
все що ти заробив за місяць це % за страхування
Офіційно не працевлаштовують
ніякої оплати за підвищення і за додавання обовязків.
2021-06-28 17:41:51

Ростислав Вихованок (Экономисты)

Дивно, 13.12.2020 року Вихованок Ростислав на офіційну адресу УкрЕнергоПром pr@ukrenergoprom.com та info@ukrenergoprom.com відправив електронний лист про досудове врегулювання та добровільну виплату зарплати, жодної відповідь на який не надано, а тут цілі простині тексту…
Тюремне життя, блатне життя і вічний позор – все на що заслуговує Вихованок Р.С., правильно?
Я правильно Вас зрозумів, УкрЕнергоПром відмовляється виплачувати зарплату Вихованок Р.С. з чим досудове врегулювання можна рахувати завершеним?
Крім цього, звертаюсь до адміністрації сайту і УкрЕнергоПром та наполягаю негайно прибрати мої персональні дані, які були «необачно» опублікували без відому Вихованок Р.С., а саме номер тел 067-141— та домашню адресу м. —, вул. —, що призводить до незаконного доступу до мої персональних даних в порушення ст. 188-39 КУАП.
Доречі, які Ваші правдиві ініціали і прізвище, Роман Борисович, та яке Ви маєте відношення до дійсних власників УкрЕнергоПрому, а саме Іщака Власа Ярославовича та Бергтравма Романа Ярославовича, згідно відомостей в ЄДР юридичних осіб?
Вас, напевно, «коліки» замучили Романе Борисовичу, тому говорите неправду та пишете всяку ахінею… Бережіть себе.
З повагою,
Вихованок Ростислав Степанович.
2021-01-25 14:02:57

УкрЕнергоПром (Топ менеджмент / Директора)

Ознайомившись з інформацією, що розміщена на даному інтернет-форумі, вважаємо за необхідне надати офіційний коментар з нижченаведених відгуків.

Зазначимо, що в першому повідомленні від "Петра Романовича" слід натиснути на кнопку "Все отзывы автора". Жовтим кольором будуть виділені всі повідомлення, що написані однією і тою ж особою. Як неважко пересвідчитись, "Петро Романович", "Андрій", "Сінбад", "Роман" та "Ростислав - це одна і та ж особа. Даною особою є раніше судимий Вихованюк Ростислав Степанович. Дана персона попала на стажування в компанію "УкрЕнергоПром" та при заповнені анкети скрила факт своєї попередньої судимості (нанесення побоїв). Коли цей факт став відомим керівництву нашого підприємства, дана особа була з позором вигнана з нашого колективу без жодної грошової виплати. В результаті, раніше судимий Вихованюк Р.С. почав вести на даному сайті, а також на інших інтернет-ресурсах (зокрема: https://otrude.net/employers/101679 , https://www.vnutri.org/ukrenergoprom/ ) - сплановану компанію по дескридитації нашого підприємства, шляхом інсинуацій, щодо незаконності нашої діяльності (відсутність ліцензії, відсутність реєстраційних документів, тощо). До речі, ліцензія на газопостачання наших партнерів, компанії ETG - знаходиться ось тут: https://etg.ua/Bs.WebApp.Models.FileItem/36/item.pdf

Наша компанія не проводила і ніколи не буде проводити жодної дискримінаційної політики ані за гендерною, расовою, релігійною чи за будь-якою іншою ознакою. Ми готові розглядати кандидатури кожного спеціаліста (навіть з колишньою судимістю!), проте в нас діє нулева толерантність до подачі завідомо неправдивих анкетних даних. Кожна людина, що скрила факт своєї попередньої судимості - неодмінно з позором і без жодного грошового відшкодування буде виставлена за двері нашої компанії.

Усі бажаючі підтримати Ростислава Вихованюка у його прагненні до "справедливості" - можуть не лише написати на його поштову адресу, яку він сам і вказав у своєму повідомленні (rostislav-1975@ukr.net), але і зв'язатись з ним по телефону (який він, чомусь, забув зазначити): 067-141-1254. При бажанні більш душевно обговорити невзгоди тюремного життя та "кримінальну романтику" - це можна зробити, завітавши в гості до Вихованюка Р. С. за адресою: м. Львів, вул. Донцова, 23, кв.4.

Бажаємо Ростиславу знайти на просторах інтернету своїх колишніх та майбутніх друзів.

З повагою,
ТОВ "УкрЕнергоПром".
2021-01-05 21:39:02

Ростислав (Экономисты)

УВАГА! Для всіх колишніх працівників, які пропрацювали без оформлення на УКРЕНЕРГОПРОМІ навіть 4 робочі дні і звільнилися та Вам не виплачено гроші за відпрацьовані дні, ЗНАЙТЕ: УКРЕНЕРГОПРОМ має виплатити вам Вам зарплату за ваші відпрацьовані дні, а також 6-и місячну компенсацію за час вимушеного прогулу у розмірі середньої зарплати у регіоні, що складає 13350грн. за кожен місяць, згідно положень статтей 94, 116, 117, 235 та 236 КЗпП та статтей 1, 2 Закону України «Про оплату праці».
З цих підстав до керівництва УКРЕНЕРГОПРОМ готовиться колективний судовий позов про стягнення на користь колишніх працівників невиплачених їм при звільненні зарплат та належної кожному працівнику 6-и місячної компенсацію за час вимушеного прогулу у розмірі середньої зарплати у регіоні, що складає 13350грн. за кожен місяць! ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО КОЛЕКТИВНОГО СУДОВОГО ПОЗОВУ ВІДОМОГО АДВОКАТА ДО УКРЕНЕРГОПРОМУ ТА ОТРИМАЙТЕ СВОЇ КРОВНО ВІДПРАЦЬОВАНІ КОШТИ ТА НАЛЕЖНУ КОМПЕНСАЦІЮ. Разом з тим за допуск працівників без укладення трудового договору (не офіційно) УКРЕНЕРГОПРОМ, який незаконно використовує найману працю, а також за виплату зарплати без сплати ЄСВ - понесе відповідальність у розмірі 125 190 грн штрафу за кожного працівника, згідно Постанови ГУ Держпраці у Львівській обл. Якщо Ви повірили керівництву УКРЕНЕРГОПРОМ та вас обдурили, але Ви ще бажаєте отримати свою законну, але невиплачену при звільненні зарплату та належну Вам 6-и місячну компенсацію за час вимушеного прогулу у розмірі середньої зарплати у регіоні, що складає 13350грн. за кожен місяць - звертайтесь на почту rostislav-1975@ukr.net ТА ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО КОЛЛЕКТИВНОГО СУДОВОГО ПОЗОВУ!!! З повагою, Ростислав.
2021-01-04 14:45:32

Іван (Экономисты)

Недоброчесна фірма. Одним словом шахраї, які навіть законно не оформляють своїх працівників так як навіть не збираються платити зарплату.
2021-01-04 12:56:08

Іван (Юристы / Адвокаты / Нотариусы)

Недоброчесна фірма. Одним словом покидьки, які навіть законно не оформляють своїх працівників так як навіть не збираються платити зарплату.
2021-01-04 12:43:23

Гость (Юристы / Адвокаты / Нотариусы)

Недоброчесна фірма. Одним словом покидьки, які навіть законно не оформляють своїх працівників так як навіть не збираються платити зарплату.
2021-01-04 12:42:24

Сергій (Продавцы, продавцы-консультанты, товароведы)

Робота в компанії: їздити по селам Львівської області і продавати стареньким бабцям і дідусям страхівки на нерухомість.
2020-11-16 08:46:37

Сергій (Продавцы, продавцы-консультанты, товароведы)

Робота в компанії: їздити по селам Львівської області і продавати стареньким бабцям і дідусям страхівки на нерухомість.
2020-11-16 08:45:31
1-10 из 13 < 1   2  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: