Компания Luxoft: информация, отзывы о работодателе Luxoft


Отзывы о компании

Компания Luxoft

Киев, Украина

Отзывы о работе в Luxoft

1-10 из 14 < 1   2  

Евгений (Программисты, Тестировщики)

В компании Luxoft работаю третий год. Компания довольно большая, международная. Офисы уютные, есть укрытия. Предоставляют любую необходимую технику. Работать можно как в офисе, так и из дома, никто не ограничивает. Менеджмент адекватный и лояльный по любым вопросам, решить можно любую проблему, в том числе и личную! За время работы поменял несколько проектов, правда сейчас с этим туго - в связи с войной проетов тало меньше намного! Во всех командах приятные отзывчивые ребята на любых позициях, всегда помогут вникнуть в проект, да и в работе тоже. Я здесь менял роли от синьора разработчика до тимлида и архитектора. Выплаты всегда вовремя, ниодной задержки не было ни разу! Есть переспективы для роста, если сам будешь этого хотеть!

В общем, коспания современная, люди адекватные, отношения в коллективе отличные!

2024-02-06 09:05:10

Гость (Программисты, Тестировщики)

Ця компанія залишає неперевершений враження своєю відданістю клієнтам та високим стандартом обслуговування. Їхні продукти не лише вражають якістю, але й відповідають найсучаснішим технологічним стандартам. Професіоналізм персоналу вражає, завжди готові вирішити будь-які питання. Крім того, компанія виявляє високий рівень соціальної відповідальності, що підкреслює їхню глибоку інтеграцію в суспільство та дбайливе ставлення до довкілля. Їхня корпоративна культура сприяє позитивному розвитку та формує команду ентузіастів. Загалом, ця компанія - справжній лідер у своїй галузі, і я задоволений співпрацею з ними.
2024-01-11 20:14:27

Olena (Техписатели)

Достойна компанія. Вже декілька проектів змінилось, а з ними і керівники. І кожен раз це високопрофесійний спец з яким працювати одне задоволення. Завжди є стимул для розвитку і покращення кваліфікації
2023-12-20 18:15:44

Олексій Рягузов (Программисты, Тестировщики)

Працюю в компанії вже майже півтора року, маю позитивні враження і від проекту, і від команди. Також подобається непогане медичне страхування і доступ до корпоративного Udemy.
2023-11-22 13:32:20

Di (Программисты Java, J2EE, JSP)

Luxoft - компанія з широким спектром ІТ-послуг. Досвід співпраці позитивний, але можливі проблеми в утриманні та мотивації кваліфікованих кадрів, а також у системі перегляду зарплат, яка може не завжди відповідати ринковим стандартам
2023-11-20 21:04:19

Olha (Руководители проектов)

Працюю в компанії вже майже два роки! За цей час - тільки позитивні варжання. Хороший менеджмент, соціальний пакет, чудовий колектив. Мріяла потрапити в цю компанію - вийшло з третього разу, про що не жалкую, адже набула необхідного досвіду за час подання першої спроби.

Наразі керую невеличкою командою.
Все складається так, як я мріяла.

2023-11-20 09:44:31

Роман (Программисты, Тестировщики)

Працюю в компанії вже 4,5 роки і можу сказати, що всередині компанії відмінно налагоджені процеси, завжди швидко відповідають на запитання, більш досвідченіші колеги завжди готові допомогти, розповісти, показати та і вцілому, дуже доброзичлива і дружня атмосфера всередині команди :))) Крім того, Люксофт пропонує можливості для розвитку всередині компанії, заохочуючи всіх бажаючих цікавими курсами.
2023-11-15 13:13:11

Denys (Программисты, Тестировщики)

Компанія проявила високий рівень професіоналізму та відмінну клієнтську підтримку. Задоволений якістю послуг та ефективністю співпраці
2023-11-14 20:59:17

Denys (Программисты, Тестировщики)

Компанія проявила високий рівень професіоналізму та відмінну клієнтську підтримку. Задоволений якістю послуг та ефективністю співпраці
2023-11-14 20:47:24

Di (Программисты Java, J2EE, JSP)

Моя співпраця з даною компанією пройшла досить позитивно, а команда виявилася досвідченою і професійною. Вони розуміють потреби клієнтів і здатні розробити та впровадити рішення, які відповідають сучасним вимогам галузі. Однак існує деяка потреба в покращенні уваги до свого власного персоналу. Здається, що іноді співробітники можуть почувати себе недооціненими, і це може вплинути на їхню мотивацію та продуктивність. Важливо надати більше уваги і підтримки своїм працівникам, щоб забезпечити стабільну та успішну роботу компанії в майбутньому.
2023-10-31 23:42:50
1-10 из 14 < 1   2  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: