Компания Новая Почта: информация, отзывы о работодателе Новая Почта


Отзывы о компании

Компания Новая Почта

Новая Почта, novaya poshta

Киев, Украина
 Компанія «Нова Пошта» почала свою діяльність з 2001 року. Вже більше п’яти років ми пропонуємо своїм клієнтам зручну, доступну, та якісну послугу - кур’єрська доставка вантажів та кореспонденції по Україні за технологією «від дверей до дверей». За цей час «Нова Пошта» є одним із перших операторів на ринку експрес-перевезень, яка здійснює повний комплекс послуг з доставки документів та вантажів. «Нова Пошта» постійно розширює географію своєї діяльності зараз нараховує 32 діючих представництв та 120 міст доставки. Завдяки оперативності та надійності у виконанні замовлення ми надаємо високий рівень кур’єрського сервісу.Компанія «Нова Пошта» використовує більше 30 одиниць автомобільного транспорту. На міжміському сполученні використовуються виключно машини іноземного виробництва “MAN”, “MERCEDES”, “VOLVO”, “VOLKSWAGEN”.Найважливішою ланкою між відправником та отримувачем є співробітники ТОВ «Нова Пошта». Загальний штат співробітників налічує понад 550 осіб, які відрізняються високою кваліфікацією і дозволяють нам забезпечити максимально ефективне та корисне рішення всіх проблем наших клієнтів, пов’язаних з доставкою вантажу або кореспонденції.Багаторічний досвід роботи чудова взаємодія підрозділів компанії, висока кваліфікація персоналу, індивідуальний підхід до кожного клієнта, дозволяють нам забезпечити максимально ефективне та корисне рішення усіх проблем наших клієнтів, пов’язаних з доставкою вантажу та кореспонденції.

Отзывы о работе в Новая Почта

431-438 из 438 1   2   3      37   38   39   40   41   42   43   44   >

Гость (Веб-мастера, веб-дизайнеры)

уёбки они!!! 
2011-08-26 18:49:46

Гость (Руководители проектов)

ДАстали блин их смс, на тему открытия новых филиалов!!!!!!! На гарячей линии постоянно автоатветчик........... Знать бы эту [censored] , убилаб бл............дь!!!!!!!!!!!!!!!
2011-08-23 15:12:34

Гость (Веб-мастера, веб-дизайнеры)

Су*и блин!!! не постеснялись украсть 4 ФЛАКОНА ДУХОВ!!!!!!(100 МЛ) столько денег в ж*пу
г. Ровно
2011-08-22 15:55:13

Гость (Веб-мастера, веб-дизайнеры)

18.07.2011 р.При перевезенні плеєра ТОВ " НОВОЮ ПОШТОЮ" з м.Миколаєва вул. 1-а Слобідська, 62 до м.Києва, вул.Маяковського, 10 було ВИКРАДЕНО плеєр, навушники і кабель до плеєра. Доставлено лише порожню коробку за яку прийшлося заплатити як за доставку багажу. Дану скаргу представники ТОВ" нова пошта" пообіцяли розглянути протягом 14-18 ДНІВ. На телефонні дзвінки зав.складом м.Миколаєва вул. 1-а Слобідська, 62  Владислав не відповідає, довго не відповідала і юридична служба даної організації, а після дзвінка попросили вислати претензію за електронною адресою. Дивує байдужість, ПОФІГІЗМ, адже при пакуванні вимірюється[censored]тична вага вантажу, ведеться відеоспостереження, і дізнатися хто це зробив не так важко.
Сьогодні він вкрав у мене, а завтра почистить Вашу квартиру, такі закони природи шановні працівники НОВОЇ (тому що вкрасти при перевезенні і запакувати товар знову-це щось новеньке) пошти
Вперше в житті скористався послугами нової пошти до того користувався АВТОЛЮКСОМ. Іноді виникали проблеми з термінами доставки, про те за багатолітню практику ніколи не було крадіжок чи відкриття багажу.
НЕ ЧАСТО ЗУСТРІЧАЄШ ТАКУ НЕПОРЯДНІСТЬ І БАЙДУЖІСТЬ.
НЕ КОРИСТУЙТЕСЬ ПОСЛУГАМИ ЦІЄЇ ОРГАНІЗАЦІЇ. НІКОЛИ.


2011-07-21 14:56:15

Гость (Веб-мастера, веб-дизайнеры)

 У НОВОЙ ПОЧТЫ все новое.Если все перевозчики берут плату за объем или вес посылки,то они придумали новую величину-ОБЪЕМНЫЙ ВЕС,в результате реальная стоимость провоза у них в два раза выше чем например у Вашего часа.
2011-06-24 00:25:35

Гость (Веб-мастера, веб-дизайнеры)

Всех убедительно предостеригаю, не пользуйтесь новой почтой! Рискуете! 28 аперля отправила документы, 29 должны были доставить их в офис Киева, в итоге двое суток документы катались то в Ужгород, то в Хмельницк из-за безответственности сотрудников и руководства, звонили каждые 30 мин и контролировали менеджеров, водителей сами, току никакого! В конверте были важные документы, обязательства перед партнерами и клиентами нарушены из-за несвоевременной доставки, и сколько по времени еще будем разгр [censored] ошибки этих \"лидеров курьерской доставки\" - вопрос!
2011-04-30 14:57:15

Вадим (Менеджер ВЭД / Таможня)

 1. перебили стеклянные елочные игрушки
 2. неделей позже разбили мраморный стол - не смотря на оформленную страховку  отказались как вернуть деньги 
    как получателю груза (стребовали их до того, как покажут доставленный товар - иначе отказывались показать),
    так и отправителю, мотивируя плохой упаковкой, хотя при отправлении менеджер почты на просьбу дополнительно
    оплатить упаковку столешницы на палету сказал - все и так хорошо упаковано, довезем - отправитель смутившись
    100% застраховал груз - но увы это не помогло :)
 
    Справедливости ради сскажу, что отправитель начал звонить в головной офис и ругаться - в итоге деньги за доставку
    мне вернули, но ему ЗАСТРАХОВКУ так и не оплатили.  
2011-02-04 12:53:50

гость (Водители / Грузщики)

Приходиться ездить по ночам, из-за этого поменялся образ жизни. Зато платят неплохо.
2010-10-03 02:00:00
431-438 из 438 1   2   3      37   38   39   40   41   42   43   44   >
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: