Компания Галтрейд ІФ / Galtreid IF: информация, отзывы о работодателе Галтрейд ІФ / Galtreid IF


Отзывы о компании

Компания Галтрейд ІФ / Galtreid IF

Ивано-Франковск, Украина

Отзывы о работе в Галтрейд ІФ / Galtreid IF

21-30 из 42 1   2   3   4   5  

Андрій (Продавцы, продавцы-консультанты, товароведы)

Мега цікава робота, працюю 3 місяць ,задоволений тим, що прозоре нарахування зарплати і можна самому рахувати скільки ти заробиш,тому плюс
2015-06-26 14:32:11

Працівник (Экономисты)

Доброго дня! На деякі вакансії ми запрошуємо на співбесіду після розгляду резюме, це дає змогу швидше оцінити чи підійде нам людина для тої чи іншої роботи, чи має досвід роботи в тій чи ін.сфері і т.д., якщо все підходить - запрошуємо на співбесіду. Це дає змогу зекономити як і Ваш час , так і наш. Оголошення наші не фіктивні, можливо ваше резюме не підійшло нашим вимогам.
2015-06-12 11:04:26

ШУКАЧ РОБОТИ (Экономисты)

Доброго дня! На жаль зверталась до Вашої фірми, надсилала резюме, але так все БЕЗРЕЗУЛЬТАТНО. Навіть не запросили на співбесіду! Сама телефонувала, цікавилась чи надійшло моє резюме чи можна підійти, чи розглядали мою кандидатуру - відповіли якщо нам підійдете - передзвоним! Самі не приходьте! Вакансії постійно актуальні, кількість вакансій щоразу збільшується, а реально працівників, судячи з цього не набирають. Висновок - оголошення фіктивні!

Прочитавши попередні відгуки людей складається враження, що це дійсно надійна високооплачувана фірма. Що варто пробувати працювати тут. Але на роботу краще йти тим, в кого нема дітей чи сім'ї. Що це повна віддача роботі і більше нічого.

Але ось таке ставлення щодо набору працівників все попереднє перекреслює. Як до Вас потрапити працювати- НЕВІДОМО!
2015-06-10 12:26:01

Таня (Торг. предст., супервайзеры, мерчендайзеры)

Працювала тут, і вражень від роботи більше позитивних, звичайно були робочі ньюанси, але вони є на будь-якій роботі.Скажу, що зарплату платять вчасно , і є можливість навіть дуже непогані гроші тут заробити.Спочатку правда затримувалась довше на маршрутах, але через 2 місяці, налагодила маршрут так аби не затримуватись,якщо працівник відповідальний, працьовитий і цілеспрямований, то обов"язково доб"ється тут успіху, а ті, що хочуть похалявити будуть і далі "обсирати" дану компанію в коментарях!
2015-04-24 16:06:37

Іра (Торг. предст., супервайзеры, мерчендайзеры)

Компанія хороша. Скільки часу працюю, і жодних проблем, дуже задоволена! Гроші платять вчасно, ставлення до працівників хороше, дуже багато різних веселих корпоративів. Знайшла тут багато нових друзів. Я дуже рада що тут працюю, а хто пише що тут погано, то просто слабкі люди, які не хочуть працювати і заробляти достойні гроші. Народ, не будьте такими, спробуйте самі, і побачите - тут справді класно!!!
2015-02-10 09:49:51

ПЕрша команда (Экономисты)

Єбать тут хуйню пишуть я працюю 2роки за останніх пів року зарплата нище 9000 непадала,
2014-11-14 20:49:31

Гость (Экономисты)

Всі хто тут залишає свої відгуки в якійсь мірі тай праві.Я там працювала,правда на довго не вистачило сил.Робота на Галтрейді дуже виматує й не залишає практично вільного часу,проте там й спавді можна заробити досить таки непогані гроші,просто потрібно працювати,а не валяти дурака.В даному випадку все,що ти заробив,то все твоє.Зарплату затримують тільки в тому випадку,якщо в тебе дебет перевищує норму,але як тільки ти його приводиш в порядок так отримуєш її в повному обсязі.Щодо штрафів,то це капець як бісило,але ж з іншої сторони,торговий представник - це лице компанії,і він завжди має мати пристойний вигляд.На офісі потрібно бути не з 06:00,а 07:30(якщо ви тільки не являєтесь якимсь бренд керівником).Як на мене то самим важким є стажування,бо як в моєму випадку я проходила його з торговим,що працював по області,й не раз поверталась дуже пізно додому,проте коли закінчила стажуватись працювала торговим по місту.Можу сказати про цю фірму тільки те,що якщо ви дійсно хочете швидко заробити досить пристойні гроші й маєте стальні нерви(бо в торгівлі це невід"ємна частина),то можете сміло йти до них.В будь якому випадку на цій фірмі ви отримаєте досить хороший досвіт,а ще плюс,що після Галтрейду на роботу беруть на 2-3-й день стажування,або взагалі без нього,просто по співбесіді.
2014-09-08 15:41:49

Гость (Экономисты)

"Галтрейд" це фірма для ідіотів РОЗХОДЯТЬСЯ СІМІ ,ЦЕ ФІРМА ДЛЯ ОДИНОКІХ ЛЮДЕЙ ЯКІ ЖИВУТЬ ЛИШ ДЛЯ СЕБЕ ЛИШ ФІРМОЮ І НЕ БАЧАТЬ БІЛЬШЕ НІКОГО НІЧОГО до пори до часу ./За той період коли вони з головою на фірмі від 6 ранку до 24 год ночі кожен день . Виявляється що вони втратили сімю /друзів/ рідних / (і вони як зомбі лиш фірма /лиш для фірма /лиш би з фірмою ) .ФІРМА ЯКА розбиває всі стосунки .... все що мав /Заробити зарплату там не можливо .ЧАСУ немає ті фірми працюй ...раб ...
2014-09-01 17:32:01

Олег (Экономисты)

Розкажу правду, я працював у цій компаніі чесно кажучи було важко,але зарплату платили чесно і хто хотів заробити той і заробляв. А хто пише що намахують ,тих поперли за касу, або не витримали темпу роботи. відношення власників нормальне, якщо поацювати а не халявити, так як на інших фірмах. Але напевне б не повернувся туди через те що часу вільного взагалі нема,гроші э але нема коли тратити , рідних практично не бачиш. Власники справедливі і чесні зокрема Віталій Васильович. Вибір робити вам ,якщо дуже треба гроші а ще й нема дітей то чому б і не заробити...
2014-04-11 22:28:36

Гость (Экономисты)

хуйня а не фірма мого знайомого звільнили вони обйобщики підераси
2014-04-02 14:26:54
21-30 из 42 1   2   3   4   5  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: