Компания CANADA APPLICATION GROUP CORР: информация, отзывы о работодателе CANADA APPLICATION GROUP CORР


Отзывы о компании

Компания CANADA APPLICATION GROUP CORР

Днепропетровск, Украина
 В нашей Компании Вы можете получить консультацию по всем вопросам, относительно переезда в Канаду. Лицензированные иммиграционные специалисты помогут Вам оценить шансы на переезд, подготовить весь пакет необходимых документов. С нами Вы легко сможете найти в Канаде подходящее жилье, устроиться на престижную работу или начать обучение. Мы поможем Вам адаптироваться на новом месте, получить медицинскую страховку, устроить детей в школу или колледж и организовать свою жизнь в Канаде.

Отзывы о работе в CANADA APPLICATION GROUP CORР

91-100 из 844 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17      83   84   85  

Анна (Экономисты)

После получения отказа в визе, начала ко всему этому более ответственно относиться. Для начала выбрала представительство, где действительно документами занимаются канадские нотариусы!И подписывается не филькина грамота, а прямой канадский договор!
2022-10-31 11:52:10

Любовь (Экономисты)

Доверять можно, отличная компания! Сразу понимаешь, что имеешь дело с профессионалами! Знатоками своего дела! Они имеют реальный опыт учитывая свою историю. И без проблем разрешили крайне неоднозначную ситуацию. Лично мою ситуацию прорабатывала Инна Третьякова
2022-10-30 16:43:36

Дмитрий (Экономисты)

Чтобы понять как уехать в Канаду, сначала по крупицам собирал и сопоставлял разрозненную и противоречивую информацию из инета, а уже потом поговорил со специалистами. Не делайте моих ошибок)) просто запишитесь на консультацию в эту компанию, поговорите, оцените шансы. После этого в голове все встает на свои места!
2022-10-26 09:01:28

Надія (Экономисты)

Ми – сім'я з Херсона. Вирішили переїжджати до Канади та оформляли документи у цієї фірми. Процес тривав не дуже довго. Півтора місяці загалом. За програмою CUAET подавалися. Консультанти цієї фірми допомагали з кожною дрібницею. Коли була потрібна чергова виписка, вони пояснювали навіщо це, для чого знадобиться. Це важливо. Тому що ми, за фактом, не займалися документами особисто, але чітко розуміємо, що до чого і зможемо зорієнтуватися.
2022-10-20 13:26:35

Сергій (Экономисты)

У мене син із молодшої школи грав у хокей і після школи не збирається зупинятися. Але в нас тут перспектив не дуже багато. Один старий знайомий живе в Оттаві, порадив звернутися за допомогою до консультанта Canada Application. Дякую йому за пораду, а фірмі за їхню роботу! Дитина їде вчитися і пробуватися у своїй улюбленій справі, а ми з дружиною теж переберемося туди трохи згодом. І CAGC це влаштує.
2022-10-17 10:46:13

Олександр (Экономисты)

Оскільки Канада є дуже мультинаціональною країною, приємно бачити, що викладачі в університеті ставляться до всіх однаково, незалежно від національності та соціального статусу. Викладацький склад дуже сильний, цікавий стиль піднесення знань і тут однозначно відчувається професіоналізм та любов до своєї професії. Більшість викладачів мають не лише теоретичну базу, а й практичний досвід. Оцінки тестів, проектів та завдань можна легко знайти на сайті коледжу, як і пройдений матеріал з кожного предмета, які викладачі регулярно оновлюють. Цей метод комунікації набагато полегшує процес навчання та робить його простіше з практичної точки зору. Хочеться сказати, що мої очікування з приводу навчання в Канаді були повністю виправдані і зараз я дійсно насолоджуюся кожним днем ​​відвідування коледжу. Загалом, кому потрібні знання, а не оцінки, раджу всім поїхати навчатися в Канаду. А хлопці з цієї фірми https://canadaru.ca/contacts-ru все підготують як слід!
2022-10-12 12:07:02

Сергій (Экономисты)

Якісно, ​​адекватно та дуже корисно. Ретельно відпрацьовують усі нюанси, бо іммігарція – справа індивідуальна. Усі ці явки, довідки, характеристики тощо. А тут грубо кажучи, допомагають тобі показати себе канадцям корисним, щоб вони тебе взяли. Досвіду цієї компанії можна довіритися.
2022-10-10 16:34:20

Валентина (Экономисты)

Гарантувати, що канадський уряд скаже "Заходь дорогий ти нам дуже потрібен" вам ніхто не зможе. Співробітники Canadian Unversal Soutions допомагають зробити так, щоб вас захотіли прийняти, подати документи правильно і з максимально вигідною для людини сторони. А те, що Ви не зрозуміли, що Вам написали у висновку щодо оцінки шансів, так це Ваша проблема. Я можу про них відгукнутися лише з позитивного боку. вони роблять все можливе для своїх клієнтів.
2022-10-06 15:27:56

Павло (Экономисты)

В оцінці шансів дають усе до цінності твого диплома для імміграційної служби. А в інтернеті може і можна отримати загальну картину, але з деталями швидше за все напортачиш. А потім відмову та прощай мрії. Саме тому я вирішив краще заплатити професіоналам, ніж втратити час сили та можливості у спробах зробити все самостійно. Гордість тут ні до чого.
2022-10-04 11:05:54

Софія (Экономисты)

У моєму випадку було очевидно, що подавати документи треба заново. Я справді збиралася їхати в Канаду для постійного проживання. А робити студентську візу підказали друзі, які самі нещодавно поїхали до Канади на навчання. Але лише у друзів своя ситуація, а в мене своя. А у консульства очей накидане на всякі нестикування, тому й відмовили. Не випробовуйте долю, нехай вам все підготують фахівці і ви спатимете спокійно! https://www.youtube.com/channel/UCZn1ywTgPYbl_TCFKxkOx4A це їхній канал на ютубі, тут можна побачити багато чого корисного!
2022-09-30 12:47:25
91-100 из 844 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17      83   84   85  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: