Компания Шериф: информация, отзывы о работодателе Шериф


Отзывы о компании

Компания Шериф

Киев, Украина

Отзывы о работе в Шериф

31-40 из 345 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11      33   34   35  

Володимир (Охранники)

Працюю в компанії вже давно, проблем із заробітною платою немає, платять все вчасно та в повному обсязі. Умови праці дуже достойні, ніяких проблем із забезпеченням немає. На час війни компанія не переставала працювати, в найскладніші часи виконували завдання щодо евакуації людей, супроводження та доставка гуманітарних вантажів, з перших днів мали змогу нічного реагування, бо влада висловила свою довіру та надала пропуски для пересування містом у комендантську годину. Відбувається постійна підготовка співробітників, фізичні тренування, тренінги та курси.
2022-06-17 11:57:54

Роман (Охранники)

Працюю майже 4 роки. Все влаштовує і графік і заробітня платня яка постійно росте. Дружній колектив. З початку війни ми працювали, ми також виконували складні завдання для безпеки наших клієнтів та їх майна не зважаючи на бойові дії. Шериф це краща охоронна фірма!!!!
2022-06-17 11:15:11

Роман (Охранники)

Працюю майже 4 роки. Все влаштовує і графік і заробітня платня яка постійно росте. Дружній колектив. З початку війни ми працювали, ми також виконували складні завдання для безпеки наших клієнтів та їх майна не зважаючи на бойові дії. Шериф це краща охоронна фірма!!!!
2022-06-17 11:13:37

Николай (Охранники)

В Шерифі працюю вже дуже довго, 4-ри роки. Шериф працював, працює і буде працювати... навіть тяжкі часи не розвалили* цієї струкрути... У нічний час у всього ГШР є перепустки, що дають змогу реагувати у комендантську годину... З квітня місяця знову почалося фізо, та здасть нормативів. Вчасно виплачують заробітну плату, та роблять нові робочі місця в тяжку для всіх годину.
2022-06-17 07:38:53

Гость (Охранники)

Хорошая компания, с очень опытным руководством.

стабильная, стойкая компания, даже во время войны все стабильно, тихо, уверенно
удобный график, прозрачная зарплата, дружный коллектив
тренеровки, различные тренинги

2022-06-16 10:57:04

Гость (Охранники)

Дуже хороша компанія,швидко реагують на тривоги,охоронці чемні і поряд з ними знаходишся в безпеці.
Ніколи не чув і від друзів поганого про них також раді що користуються послугами Шерифа.
Мінусів не бачу в даній фірмі.
Рекомендую цю компанію,на маю думку вона є кращою охороною компанією в м.Києві та й в Україні.
2022-06-16 10:19:07

Александр (Охранники)

Работаю в холдинге более 3-х лет. Шериф «не посыпался», серьезная структура, серьезный контроль, спец.задачи, с апреля вернулись к занятиям по физо., быстрое реагирование, постоянный анализ зон реагирования, возможность реагирования с первых дней войны в ночное время, спец.пропуска. Зарплата достойная и вовремя.
2022-06-16 08:35:23

Денис (Охранники)

Добрий день. Я працюю в компанії понад чотири роки! Що я можу сказати, це серйозна структура. З перших днів війни Шериф "не посипався" і виконував свої завдання, і реагував у нічний час за спеціальними пропусками. З квітня повернулися до занять з фізо. Плюс завжди вчасно виплачується з/п.
2022-06-15 23:06:19

Ярослав (Охранники)

З самого початку повномаштабного вторгнення, компанія "Шериф" не зупиняла свою роботи, не залишила своїх клієнтів, та персонал, а навпаки, створили план дій щодо того,як і яким чином группи швидкого реагування можуть допомогти людям у цій складній ситуації. У першу чергу подбали про те,щоб группи швидкого реагування могли працювати під час комендантської години, отримали перепустки на весь особовий склад, після чого зусиллями груп швидкого реагування було евакуйовано дуже велику кількість людей з зон бойових дій, де безпосередньо були бої, значну частину людей було евакуйовано до кордонів держави, також компанія займалась гуманітарною допомогою, доставляли продукти харчування, медикаменти, елементи захисту безпосередньо тим хто цього потребував, втративши не один автомобіль на виконанні тих чи інших завдань,при цьому не на хвилину не зупиняла охорону житла своїх клієнтів. На сьогоднішній день поновились заняття з фізичної підготовки, підвищення рівня знань, щодо виконання своїх обов'язків. Якщо сьогодні у мене хтось запитає яку Охорону підключити, у мене не буде вагань щодо поради, тільки Шериф
2022-06-15 18:10:31

Boggggdan (Охранники)

Работаю в компании больше года. Компания растёт на глазах, зарплата повышается регулярно, к клиентам относятся на уровне высоком (вызывает уважение). Приятно носить форму и выполнять свои обязанности, когда за спиной у тебя стоит сильный маркетинг и молодая команда, готовая к развитию и улучшения качества обслуживания. Когда началась война, Шериф помогал людям, выезжал на срабатывание тревог и помогал полиции в комендантское время. Проходим курсы медицины, улучшаем стрельбу, проходим занятия по защите от ножа. Работой доволен!
2022-06-15 15:44:10
31-40 из 345 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11      33   34   35  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: