Компания отзыв ТОВ "ВОРК ЛАЙФ": информация, отзывы о работодателе отзыв ТОВ "ВОРК ЛАЙФ"


Отзывы о компании

Компания отзыв ТОВ "ВОРК ЛАЙФ"

Киев, Украина

Отзывы о работе в отзыв ТОВ "ВОРК ЛАЙФ"

111-120 из 137 1   2   3      5   6   7   8   9   10   11   12   13   14  

Юля (Консультанты)

Олег, що правда? Я теж чекала документи з січня, теж замість 5 тижнів чекала майже 9. Вже не сподівалася, але 10 березня вже забрала документи. На днях візу отримую. Моя подруга у них теж документи замовила, тільки у лютому і на іншу вакансію, то на наступному тижні мають прийти документи. Обіцяють, що до кінця березня прийдуть, тож чекаємо. У Польщі справді затримки, навіть на форумах про це пишуть.
2018-03-23 13:38:39

Олег (Рабочие / Механики / Сборщики)

Люди не видитесь, жду документы уже 8 недель, от этой шарашкиной конторы ни слуху ни духу, звоню отмазки одни и те-же очереди!!!! Не видитесь зря деньги выкините.
2018-03-23 07:54:20

Катя (Бухгалтеры)

Мирослава напишите мне,как доехали ,как устроились.Я тоже хочу поехать,интересно -их обещания соответствуют реальности.Мой емейл (Podlipnaya-lena.Podlipnaya@yandex.ru)
2018-03-22 12:38:06

Лена (Продавцы, продавцы-консультанты, товароведы)

Наконец-то дошли руки написать отзыв Ворклайф. Общее впечатление о них хорошее. Консультируют по все вопросам, мне помогли даже билеты купить на подходячий и главное недорогой рейс. И работа хорошая, получала даже больше чем говорили - отработала много сверхурочно. Хотя и не сразу разрешили на работе - пока обучалась по 8 часов только работала. Планирую сделать карту побуту и остаться дольше работать. Спасибо большое
2018-03-21 15:58:50

Наталія (Рабочие / Механики / Сборщики)

Всім привіт! Обіцяла працівникам Work Life залишити відгуки про їхню роботу. Ось вони. Сподіваюсь ніхто не образиться, бо на правду не ображаються. Я, Наталія, жінка ще не геть стара, але як зараз прийнято у нас казати «не перспективного віку». Пропрацювавши на державу 30 років, попала під скорочення… Сказати, що я була шокована – нічого не сказати… Не звикла сидіти без діла та бути обузою родині, почала шукати роботу. На жаль, куди я не зверталась скрізь чула: «Ждите звоночка, мы перезвоним». І це було в кращому випадку, тому що більшість казали прямо «не подходите по возрасту». Дякувати Богу натрапила в інеті на оголошення Work Life. Хлопці сказали, що мої 52 не проблема, роботу мені підберуть. Ну і от, я вже з жовтня працюю в Польщі!Запрошення мені зробили в строки, що було обумовлено… Візу відкрили за тиждень. В результаті мені запропонували роботу або на сортування яблук, або на КFTP. Порадилась з Андрієм (працівник work life), поїхала на KFTP. В Варшаві нас зустрів Саша (на вокзалі я вже була не сама), поселив в хостел на ніч. На другий ранок посадив групу на електричку, розповів як добиратись. А взагалі хочу подякувати працівникам Work Life і особисто Андрію. Ви мене підтримали в тяжкий для мене час. Знайшли для мене можливість працювати і заробити копієчку. Не мільйони, але особисто для мене це не малі гроші . Що звернулась до вашої фірми не жалкую. Щодо роботи: завод чудовий, люди приємні. Умови житла прийнятні. Є кімнати по 2, по 3 людини, сімейні живуть окремо. Мене поселили в кімнату на 4-х. В кімнаті окремий санвузол, душ (гаряча вода є ). Кухня загальна на поверх, але вистачає. Є холодильник, пральна машина. Одним словом все необхідне є. До роботи дістаємось пішки – не далеко, так як і казали (30 хв). Хоча і транспорт ходе, але транспорт дорого. Заробітна плата вчасно - 10 числа щомісячно і так, як домовлялись. Завод сучасний. Тепло, чисто, гарно. Роздягалки, їдальня, автомати з кавою, кулери з водою… Всі умови. Тільки працюй. Один недолік – кросівки із спецодягу. Деякі співвітчизники забувають чого їдуть до Польщі. Гроші ніхто просто так не платить. Їх потрібно заробляти. Якщо ви морально не готові працювати – краще не їдьте. Хто надумав їхати працювати за кордон, бажаю гарних роботодавців, достойних заробітків, пристойних умов проживання. Вам, шановні ворклайфовці, бажаю гарних вакансій і приємних клієнтів. Будьте чесні та відкриті до людей. І люди до вас потягнуться. Дякую!
2018-02-22 17:43:12

Гость (Логистика / Склад)

Да ,эта фирма оформила всё необходимые документы для выезда в Польшу,но на этом всё. По приезду в Варшаву нас встречал куратор Александр который просто дал адрес хостела в котором мы должны переночевать за 30зл. Ему каждый из нас отвалил ещё по 50зл. за что так и непонятно,за то чтоб сами добрались на куличики в хостел и чтоб утром опять тащиться на вокзал с чемоданом в Варшаву,чтоб он купил билеты на Познань? Так мы могли бы сразу без ночёвка ехать в первый день до Познани, если бы фирма об этом побеспокоилась сразу. Вся работа куратора за 50зл.на этом закончилась. Доехали сами до Познани,потом сами же покупали опять билеты до Вжешни и там такси доехали наконец до хостела. Затраты на дорогу пипец какие,и всё по вине фирмы. Дальше вот уже 20 дней ждём документы с Ужонда,ответа нет,пишем фирме, отвечают вот уже почти месяц,что узнают. Вроде как вы отвечаете за вакансии,так почему же не беспокоить о людях ? Не рекомендую эту фирму,деньги отгребли немалые,скинули людей и всё на этом их миссия закончилась.
2018-02-20 12:01:49

Саша (Журналисты)

Прочитал комментарий от Михаила чуть ниже. Решил заморочиться, почитать отзывы на разных сайтах. Забавно, что наткнулся на идентичный коммент (вот просто слово в слово) на другом сайте, только уже от имени какого-то Ивана. Так что думаю это или фейк или конкуренты. Не знаю. Думаю лучше звонить самому на фирму и узнавать детали. Как надумаю ехать на заработки - буду уже вникать работать с ВоркЛайф или нет. Лицензия у них есть, это уже плюс в их сторону. А там посмотрим.
2018-02-19 17:03:38

Михаил (Менеджеры по рекламе)

Эта фирма полное разводилово. Никого они не устраивают на работу. Их задача насобирать людей на открытие польской визы и впарить свои " услуги" по визовому оформлению. Потом о вас просто забудут. Их "вакансии" сразу на вас и закончатся))
2018-02-05 23:05:34

Михаил (Менеджеры по рекламе)

Эта фирма полное разводилово. Никого они не устраивают на работу. Их задача насобирать людей на открытие польской визы и впарить свои " услуги" по визовому оформлению. Потом о вас просто забудут. Их "вакансии" сразу на вас и закончатся))
2018-02-05 23:04:26

Ірина (Продавцы, продавцы-консультанты, товароведы)

Почитала деякі відгуки. Люди, ви хоч менеджерів слухаєте, коли вони розповідають умови? У мене був біометричний паспорт, хотіла поїхати підзаробити. Менеджер пояснила що якщо хочу працювати офіційно і не ховатися від перевірок в Польщі, потрібно відкрити робочу візу. Бігати шукати запрошення на візу не хотіла, тому замовила документи в Ворклайф. Приїхала сама у Київ, зустрілася з менеджером особисто (заодно і перевірила для себе що це не шарашкіна контора). Мені відсканували документи, підписали угоду (копія вдома лежить, кому треба сфотографую). Оплатила кур'єрські послуги.
На минулому тижні забрала вже готові документи на Новій Пошті. Воно було того варто. Ні бігання по страховим, ні спорчених і тричі переписаних анкет. Одним махом на руках і запрошення, і анкета, і страховка. Подаюся у візовий завтра (там як завжди черги). Отримаю візу і буду вибирати роботу. Хочу на склади одягу, думаю встигну)))
2018-02-05 16:28:06
111-120 из 137 1   2   3      5   6   7   8   9   10   11   12   13   14  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: