Компания отзыв ТОВ "ВОРК ЛАЙФ": информация, отзывы о работодателе отзыв ТОВ "ВОРК ЛАЙФ"


Отзывы о компании

Компания отзыв ТОВ "ВОРК ЛАЙФ"

Киев, Украина

Отзывы о работе в отзыв ТОВ "ВОРК ЛАЙФ"

21-30 из 137 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10      12   13   14  

Наталья (Экономисты)

.Працюю у Польщі на заводі Валео.Потрапила сюди завдяки Ворклайф,чудова фірма,зробили все швидко і якісно,я не встигла оглянутимя як була уже у Польщі.Посилили нас у безкоштовний хостел,чудові умови,до праці 10 хв пішки. Хороша компанія Ворклайф,хто зібрався їхати за кордон раджу цю фірму,не пошкодуєте.Окремо спасибі Людмилі-чудова жінка ,завжди підтримає і щось дільне порадити.Всім хто зібрався за кордон-удачі.
2020-04-27 15:31:19

Люба (Экономисты)

Дуже хороша фірма!Що обіцяли, виконали!Дуже приємно мати справу з професійними менеджерами.Особливо велике спасибі менеджеру Людмилі!Обіцяла,виконала.Бажаю процвітання вашій фірмі.Співпраця в Польщі налагоджена.Менеджери привітні оформляються швидко,поселяють в хороше житло.Рекомендую!!!
2020-04-23 09:07:08

Валентина (Экономисты)

Я з чоловіком звернулися в компанію Ворк Лайф у Львові до менеджера Людмили. Вона нас проконсультувала з приводу роботи та оформлення документів на візу. Робота зроблена якісно. Людмила завжди була на зв'язку і повідомляла нас про всі етапи нашого оформлення. Після того, як ми отримали візи нас працевлаштували на ТЕХНІКОЛОР в Пясечному. Завод великий робота в три зміни, до праці возять безкоштовно гарними автобусами, відношення поляків добре, вчать, підказують, робота нескладна, п'ять хвилин і працюємо. Проживання в хостелі, умови добрі, магазин поруч. Можна жити і працювати. Дякуємо компанії Ворк Лайф.
2020-04-17 11:33:25

Денис (Экономисты)

Компанія Worklife - це добросовісна компанія, яка пропонує класні варіанти роботи в Польщі, співпрацює з різними підприємства і допоможе завжди підібрати саме ту вакансію, яка тобі підійде. Особливо я б відмітив роботу Яни - менеджера львівського філіалу компанії, яка завжди прийде на допомогу, вирішить всі питання, які цікавлять з приводу роботи, курує з моменту оформлення і до кінця роботи на обраному підприємстві вже закордоном. Дуже вдячний їй, що швидко відгукнулася і допомогла мені з вибором роботи в період карантину, адже моє підприємство закрили. Зараз працюю на підприємстві Netbox, яке займається виготовленням картонних коробок. Робота неважка, в мої обов’язки входить робота на машині, а саме закладання картону та контроль виготовлення, дуже класна вакансія. Рекомендую)
2020-04-14 09:11:58

Никита (Экономисты)

Искал работу в Польше. В интернете нашел вакансию от компании Work Life. Связался с менеджером Игорем (Львовский филиал) +380673399598. Игорь - компетентный менеджер, профессионал. Мне было все подробно рассказано о вакансии - работа на заводе Superior в Сталева Воля, о месте проживания, о проезде к месту работы. На все интересовавшие меня вопросы Игорь давал исчерпывающие ответы. Был подготовлен весь пакет документов. На связи он находился постоянно. Это была моя первая поездка. Во Львове нас встретили представители компании и доставили нас к месту работы. Все что было написано в объявлении о работе и условиях проживания, соответствует действительности. Рекомендую всем, кто ищет работу в Польше, связываться с компанией Work Life (менеджер Игорь).
2020-04-10 08:26:25

Микола (Экономисты)

Фірма чудова, в Польщу привезли прямо на хостел, в вечері приїхав куратор одразу ввів в курс справ, на Україні про фірму дізнався від друга, в Україні я спілкувався з представником від агентства Татьяною, мила дівчина все пояснила що зробити що їй відправити,. Одним словом все досить гарно, стоїть працювати з цією фірмою!!!
2020-04-08 13:56:26

Гость (Экономисты)

Спасибо за порядочность и помощь в поиске работы. Вы молодцы. Всего самого лучшего компании
2020-04-07 10:07:54

Юлия (Экономисты)

Всех приветствую. Хочу поделиться со всеми желающими работать в Польше . Свою работу нашла благодаря ,,Work Life'. Хочу поблагодарить сотрудников этой компании за отличную работу. Отдельная благодарность менеджеру Наталье из г.Львова за компетентность, внимание и поддержку . Ребята действительно молодцы! Рекомендую.
2020-04-03 12:26:44

Ольга (Экономисты)

Хочу поделиться своим мнением о фирме ,,Worklife". И хочу Всем сказать, что не ошиблась в выборе этой компании. Спасибо Тане за помощь предоставленную мне, поддержку, внимание. Если честно были маленькие сомнение как и у всех кто едет за границу на работу.
Все сказанное не обман. Комната чистая, на 2 человека. Условия хорошие, автобусная остановка рядом, магазины тоже. Тихо, уютно. Встретили. Помогли с оформлением документов, банковской картки. Быстро и с уважением к каждому кто приехал работать.
Ещё раз хочу поблагодарить Таню за тёплое отношение и помощь. По больше бы таких ребят!
2020-03-30 10:36:37

Зоя (Экономисты)

Worklife надійна фірма, всім рекомендую! Особливо хочу подякувати Людмилі(львівський філіал), завжди допомагала у всіх питаннях, постійно була на зв‘язку, відповідально ставиться до своєї роботи. Процюю з хлопцем на заводі Technicolor, робота не важка не потребує особливих знань чи навиків. Житлом задоволені, є всі умови. Буду надалі користуватись послугами фірми Worklife.
2020-03-26 11:15:54
21-30 из 137 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10      12   13   14  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: