На правах реклами: Організація можливості викладачами продавати власні підручники через Інтернет

Предыдущая новость Следующая новость

Сайт Погляд розробив унікальну можливість продажу через Інтернет лекцій та підручників в он-лайн форматі. Тепер нема змісту думати як видати підручник та організувати подальший його продаж.

В систему продажу приймаються підручники та лекційні матеріали з будь-яких спеціальностей та предметів.

Що потрібно для розміщення книги для продажу на нашому сайті:
1. створити один файл де зібрано повнотекстову версію підручника;
2. встановити ціну на підручник та його розділи;
3. надіслати запит про бажання продавати підручник на наш мейл admin@poglyad.com, до листа прикріпити лекції та ксерокопію паспорта для ідентифікації особи.

Отримавши заявку, ми розглядаємо її і організовуємо форматування лекційних матеріалів таким чином, щоб їх текст був захищений від копіювання. Ми розбиваємо лекції по розділах та виставляємо на продаж не тільки всю книгу, а і її частини. За даними лекцій та підручник складається договір про продаж підручника на сайті «погляд».

Викладач отримує пароль доступу до власного кабінету, де на нього чекає детальна статистика про додані підручники, їх вартість.
Для зручності контролю за продажем організовано систему статистики, де відображається яким користувачем сайту, коли і за скільки було продано кожен із розділів підручника.

Всі організаційні дані вказуються в договорі. Його 2 копії надсилаються на адресу викладача. Одну із копій необхідно підписати та повернути нам.
Реалізація підручника здійснюється тільки після підписання договору.
В разі, якщо над створенням підручника працював авторський колектив, необхідно підписати погодження інших авторів про представлення їх інтересів.
Щомісяця будь-який автор може замовити вивід накопичуваної заробленої суми. Виведення юнітів здійснюється по курсу 1 юніт = 1 гривня. Гроші перераховуємо викладачу будь-яким зручним для нього методом.

Сайт погляд не несе відповідальності за порушення авторських прав викладачем, який додав підручник, а також не несе відповідальності за зміст підручника.

Адміністрація сайту "Погляд"



Комментарии

Добавить комментарий
Добавить отзыв