Компания Благодійний фонд Небайдужі серця: информация, отзывы о работодателе Благодійний фонд Небайдужі серця


Отзывы о компании

Компания Благодійний фонд Небайдужі серця

Київ, Украина

Отзывы о работе в Благодійний фонд Небайдужі серця

21-30 из 563 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10      55   56   57  

Гость (Экономисты)

До благодійного фонду «Небайдужі серця» знову звернулися батьки Давида Спірочкіна, з проханням допомогти оплатити курс реабілітації в Міжнародній клініці відновленого лікування ім. Козявкіна в м. Трускавець. Через загрозу переривання вагітності, гіпоксії, хлопчик з’явився на світ на восьмому місяці вагітності, шляхом кесаревого розтину. Дитині поставили діагноз: ДЦП, спастична диплегія. Маленький Давид потребує постійної уваги і піклування, для одужання необхідно проходити реабілітаційний курс раз в півроку. Один курс такої реабілітації в клініці коштує майже 8000 гривень. Батьки не мають змоги самостійно оплачувати постійну реабілітацію, через скрутну ситуацію в родині. Хлопчик має всі шанси на одужання. Благодійний фонд «Небайдужі серця» зробив все можливе і за декілька днів знайшов, і відправив батькам Давида всю необхідну суму. Допоможемо дитині разом, не залишайте своє серце байдужим до чужого горя.

2015-08-06 10:45:13

Гость (Экономисты)

Війна на Сході кардинально змінила українців. Тепер Україна займає перші місця у світі зі збору коштів для допомоги як військовим та вимушеним переселенцям, так і всім, хто потребує допомоги. Але для декого війна — непоганий шанс заробити грошей.

Повідомлення про нечистих на руку волонтерів і благодійників щодня з’являються у ЗМІ. До редакції Телеканалу новин “24” звернулися глядачі і попросили перевірити один з фондів, який допомагає АТО. Мовляв, є дані, що представники організації збагачуються за рахунок допомоги небайдужих.

До того ж, методи, якими добродії користуються, аби збирати кошти, викликають багато запитань. Щоби розібратися у ситуації, в офіс фонду ми запустили інсайдера, який пропрацював там тиждень. І були вражені результатом його роботи.

Благодійний фонд із промовистою назвою “Небайдужі серця” начебто допомагає і хворим дітям на Волині, і не тільки, і бійцям, які захищають нашу країну на Сході. Про що на офіційному сайті організації свідчать численні фото та звіти. Та реальна діяльність фонду дуже схожа на звичайне шахрайство.

Шпигуни у фонді

Нам погодилася допомогти Київська самооборона. Одна з активісток — Леся Шеповалова влаштувалася до фонду на роботу. На практиці офіс-менеджер БФ “Небайдужі серця” має функції оператора call-центру.

Завдання Лесі — обдзвонювати підприємства та простих людей, здебільшого в селах, і просити в них гроші для благодійних цілей. Аби легенда, яку згодовують людям, звучала переконливіше, новачку дають цілий стос пам’яток та інструкцій, які треба вручну переписати і вивчити.

Прихованою камерою дівчині вдалося відзняти всю “кухню” волонтерської організації зсередини. На записі ввічливі молоді люди представляються своїм співрозмовникам за ім’ям та по-батькові, після чого розповідають заздалегідь вивчену історію.

У батальйоні “Торнадо” підтвердили, що БФ “Небайдужі серця” їм допомагає, але легенду спростували. Щоправда, яку саме допомогу привозять і в якій кількості, журналістам не розповіли. Представники call-центру у розмові з людьми прикриваються Міністерством оборони.

Прикриття Міністерством оборони

У Міністерстві оборони не знають про діяльність БФ “Небайдужі серця”. Окрім цього, батальйон із такою назвою не входить до Збройних сил України, а підпорядковується іншому відомству. Разом із самооборонівцями журналісти Телеканалу новин “24” завітали до call-центру. Але розмовляти працівники офісу відмовились і втекли через задні двері.

Благодійники намагалися переконати, що їхні працівники працюють на безоплатній основі. Поки працівники поспіхом намагалися втекти з офісу, їхні “ватажки” викликали міліцію. Та лише за час перебування журналістів у приміщенні фонду на співбесіду прийшли три дівчини. Одна з них розповіла, які умови праці їй обіцяли горе-роботодавці.

Коли на місце прибули правоохоронці, журналісти написали заяву з проханням розібратися у діяльності Благодійного фонду “Небайдужі серця” і з’ясувати, скільки грошей зібрали їхні чи то “волонтери”, чи то штатні працівники.

Від редакції: появі цієї публікації передував блог про роботу фонду, який опублікував на нашому сайті Сергій Хорунжий.У тексті багато про роботу фонду, але візит журналістів та їхнє розслідування представники фонду не коментують.

2015-08-06 08:25:41

Гость (Экономисты)

Шахраї НеДОбайдужі серця (Небайдужі серДця) крадуть допомогу, усі отримані кошти прикарманюють, і піаряться на допомозі інших благодійників. Їх звіти фейк.
2015-08-06 08:21:50

Гость (Экономисты)

Волонтерство опановує нові напрямки. У Європі багато бажаючих допомогти Україні предметами невійськового призначення. Тож допоки держава ще тільки думає як налагодити отримання благодійної допомоги лікарнями та школами, волонтерська спільнота вже активно налагоджує контакти і власними зусиллями покращує стан бюджетних установ. Причому не лише в зоні АТО.

Сподіваюся нормою стане, коли між останньою і наступною поїздкою на передову, волонтерські середовища використають можливість допомогти реалізувати соціальний проект. Всі ми добре знаємо за яким принципом в нас фінансується освіта чи медицина, особливо тяжко справа йде в оновленні матеріальної бази…

Такі речі як меблі чи медичне устаткування, якщо і закупляються за державний кошт, то до закладів районного рівня вони, найчастіше, не доходять.

Тож на минулому тижні нам, активістам волонтерської групи від Народної Самооборони Львівщини вдалося вирішити вкрай важливе питання, навіть два.

По-перше, - допомогти нашим друзям – волонтерам – Балашовій Тетяні і Терещуку Ростиславу - у транспортуванні на територію Львівщини медичних меблів для дитячої лікарні в м.Лисичанськ, як планувалось спочатку...

Спільними зусиллями волонтерських середовищ Львова та Києва, функціональні медичні ліжка, матраци, приліжкові столики, стільці, лікарські кушетки, торшери і ще багато того, чого дуже потребує Лисичанська дитяча лікарня, вдалось віднайти в Німеччині. Переговори щодо передачі меблів для українських медичних закладів, українські волонтери вели з керівником німецької клініки Ріхардом Тюпфером. В цьому допомагала наша співгромадянка Оксана Лабач, яка зараз мешкає у Німеччині. Також на українській стороні підтримала цю благодійну акцію Оксана Сухорукова - виконавчий директор благодійного фонду «СВОЇ» в Києві, яка посприяла в оформленні всіх необхідних документів щодо розмитнення та вирішення всіх питань, пов’язаних з легальністю ввезення вантажу на Україну.

По-друге, меблів виявилося значно більше... Тут, я теж сказав своє слово і разом з Бродівським міським головою Анатолієм Белеєм нам вдалось організувати додаткову фуру, котра й привезла добротні меблі, а це 40 комплектів (ліжко, матрац, приліжковий столик, стілець), тумби, кушетки до Бродівської районної лікарні.

Попередньо, ми вже узгодили з головним лікарем районної лікарні Іваном Бецем, що меблі будуть оновленні в одному із відділень лікарні і послужать для швидкого одужання пацієнтів.

Так що вже незабаром - терапевтичне відділення Бродівської центральної районної лікарні буде укомплектоване добротними сучасними меблями.

Проте, волонтерська допомога на цьому не завершується. Сподіваюся, німецька сторона підтвердить свою зацікавленість, і... Не будемо забігати вперед - час покаже.

2015-08-05 11:19:17

Гость (Экономисты)

Подяку благодійному фонду «Небайдужі серця» висловлює збірна команда м. Артемівськ зі змішаних єдиноборств, за надану фінансову допомогу для проведення учбово-тренувальних зборів перед Відкритим Чемпіонатом Донецької області з хортингу серед дітей, юнаків та дорослих, який є своєрідним відбірним туром на Чемпіонат України та Кубок України з хортингу.

2015-08-04 21:29:55

Гость (Экономисты)

На даний час в Україні люди переживають важкі часи: зростання безробіття, ріст цін на продукти харчування, житлово-комунальні послуги, ліки та інше. Найбільше на собі відчувають це малозабезпечені сім’ї, діти-сироти та солдати, які потребують додаткової підтримки волонтерів. Бажання допомогти потягло за собою створення активних волонтерських рухів. І тільки вороги України можуть заважати розвитку цього руху!

2015-08-04 10:52:49

Гость (Экономисты)

Головна місія благодійного фонду «Небайдужі серця» - забезпечити своєчасною допомогою всіх нужденних, а особливо дітей, створити всі умови для гармонійного та повноцінного розвитку дітей, та умови для кращого життя всіх українців. Вже не перший рік, волонтери фонду збирають кошти для дітей-сиріт, для діточок з малозабезпечених сімей, які мають різні захворювання ДЦП, гепатит, лейкемія та ін. Неможна позбавляти дітей шансу, на здорове, повноцінне життя. Благодійний фонд «Небайдужі серця» закликає Вас допомагати дітям, разом ми зможемо подарувати їм шанс на щасливе і безтурботне дитинство !

2015-08-03 20:01:05

Гость (Экономисты)

Благотворительный фонд "Небайдужі серця" в очередной раз доказал свои благотворительные намерения и доступность их помощи! Спасибо большое за курс реабилитации маленького Спирочкина Давида, который очень нуждался в лечении. Отдельная благодарность волонтерам фонда "Небайдужі серця" за оперативность в предоставлении необходимой суммы денег и спасибо всем тем людям, которые участвовали в сдаче денег для ребенка. Если хоть кто-то из них читает эту благодарность, не в зависимости от сумы, которую Вы пожертвовали - Вы уже есть частью новой, очень надеюсь, полностью здоровой жизни Давида!
2015-08-03 12:05:22

Диана (Экономисты)

Спасибо большое фонду "Небайдужi серця" за поддержку и заботу! В свете всех событий, которые происходят в нашей стране - "Небайдужi серця"- одна из немногих организаций, которая до сих пор оказывает помощь нашим солдатам!
2015-08-03 10:29:59

Гость (Экономисты)

Будьте вы прокляты, Небайдужы серця, сра4ые. Перечислила этим уродам из Небайдужі серця 5000 грн, позвонила маме девочки, которой должны были помочь, оказалось, что фонд не помог. Вот это твари...
2015-08-01 08:20:00
21-30 из 563 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10      55   56   57  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: