Компания Благодійний фонд Небайдужі серця: информация, отзывы о работодателе Благодійний фонд Небайдужі серця


Отзывы о компании

Компания Благодійний фонд Небайдужі серця

Київ, Украина

Отзывы о работе в Благодійний фонд Небайдужі серця

51-60 из 563 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13      55   56   57  

Гость (Экономисты)

Ніхто з нас не застрахований від нещасних випадків. От і на долю Марії Костюк випало тяжке випробування. Через раптове запаморочення голови, дівчина не втрималася і випала з балкону п’ятого поверху. У молодої матері двох дітей було пошкоджено дві ноги. Два тижні Марія знаходилася у реанімації, їй зробили декілька операцій але все одно вона залишалася не рухомою. У чоловіка закінчилися кошти на довгу та дуже дорогу реабілітацію дружини. Коли сім’я Марії звернулася за допомогу до фонду, волонтери у короткі строки знайшли значну суму коштів для подальшої реабілітації.
Тепер її чоловік та двоє маленьких діток вірять у людську доброту.
2015-07-23 11:02:04

Гость (Экономисты)

Регулярно фонд допомагає дітям-інвалідам, що знаходяться в обласному центрі соціальної реабілітації в Житомирі. Там лікуються діти, яким необхідна своєчасна і постійна комплексна реабілітація. Адміністрація намагається тримати будівлю і прилеглу територію в хорошому стані, щоб діти могли гратися в повній безпеці. Фонд придбав для закладу бензопилу і видвіжну чотирьохсекційну драбину.
2015-07-23 10:49:54

Гость (Экономисты)

Менше місяця тому БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД НЕБАЙДУЖІ СЕРЦЯ взявся допомогти маленькому хлопчику Кресюну Гертруду пройти такий важливий для його життя курс реабілітації в міжнародній клініці проф. Козявкіна в м. Трускавець. Гертруд народився з діагнозом ДЦП, але все одно, він робить все можливе для того, щоб стати повноцінною людиною. Хлопчик живе в малозабезпеченій сім’ї, з мамою, молодшою сестрою і хворим дідусем, тому незважаючи на хворобу і свої маленькі роки, намагається бути справжнім чоловіком і опорою для матері.

Ми максимально швидко зібрали кошти та забезпечили Гертруду перший етап реабілітації.

Раді Вам представити фото звіт з першого тижня лікування, де Гертруд з задоволенням виконує усі завдання за для покращення свого здоров’я.

Щиро вдячні кожному, хто долучився до даної справи та допоміг Гертруду пройти курс реабілітації!

2015-07-22 12:03:44

Оксана (Экономисты)

Мы с мужем перечислили 1500 грн в «Небайдужі серця» на помощь Костюк Марие, так уже и видео об этом на сайте у них есть. Молодцы!

2015-07-22 11:03:48

Елена (Экономисты)

Стало уже нормой в обществе пользоваться людьми! Поэтому, когда создаются организации, такие как благотворительный фонд "Небайдужі серця" которые бескорыстно помогают другим - это у многих вызывает подозрение. Так как данный факт вызывает недоумение и недоверие, поскольку сами мы не привыкли помогать, а только пользоваться! Но благотворительный фонд "Небайдужі серця" учит нас обратному. Спасибо Вам за ваш тяжелый труд, ведь труд заключается не только в помощи ближнему, но и в правильном воспитании общества, где все еще есть такие качества, как: доброта, взаимопомощь, сочувствие и сотрудничество!

2015-07-22 10:41:34

Гость (Экономисты)

Благодійний фонд "Небайдужі серця" - організація, про яку я дізналася ще декілька років назад і з якою я тісно співпрацюю з того часу. Колектив фонду "Небайдужі серця" ще ні разу мене не підвів; гроші, які вони збирають дійсно використовуються за призначенням! Тому від себе дякую їм за співпрацю та бажаю успіху в подальшій їх діяльності.

2015-07-21 21:25:09

Гость (Экономисты)

Я работала фонде «Небайдужі серця» весной. Там познакомилась с людьми, которые назівали себя псевдонимами. Своим жертвам по телефону они говорили о благих целях, помощи воинам АТО, деткам. На самом деле они лгут, а выпрошенные деньги прикарманивают организаторы.

Попав в "Небайдужі серця", поняла, что ошиблась.

"Слово "волонтеры" к людям, которых увидела, не относится. Я приняла решение стать наблюдателем за их преступной деятельностью. Там поняла, что это невоспитанные грубые люди.

Все, кто там работают — это люди, которые просто пытаются заработать на войне деньги. Первоочередное там — это зарабатывание денег и получение изощренного удовольствия. Там люди, пришедшие с улицы и занявшие кресла, но при этом продолжающие думать, как люди с улицы.

Никому не советую связываться с этими мошенниками.

2015-07-21 17:24:58

Игорь (Экономисты)

Я сбрасываю по 500 грн в месяц Небайдужим сердцам, так они и фотоотчеты и квитанции присылают. Реально люди помогают.

2015-07-21 10:29:28

Гость (Экономисты)

Откликнулась на просьбу Неравнодушных сердец помочь детскому интернату, через неделю решила проверить дошли ли деньги. Позвонила в интернат, так они там и ремонт помогали делать и игрушек накупили, только какой-то пилой не довольны.

2015-07-21 10:28:11

Гость (Экономисты)

Основним пріоритетом роботи благодійного фонду «Небайдужі серця» - є допомога дітям, створення для них гарних умов життя, дати можливість повноцінно розвиватися, закласти фундамент правильних сімейних цінностей та цінностей життя. Благодійний фонд «Небайдужі серця» хоче побудувати щасливе і перспективне майбутнє для наших дітей, тому волонтери фонду намагаються допомагати дітям з різними проблемами і в різних життєвих ситуаціях. Благодійний фонд «Небайдужі серця» впевнений, що починати змінювати світ необхідно з себе.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» надає допомогу дітям

Благодійний фонд «Небайдужі серця» з гордістю допомагає дитячим установам, яким не вистачає фінансування і підтримки держави. Дитячі заклади забезпечуються переважно волонтерами та благодійниками. Благодійний фонд «Небайдужі серця» взяв під свою опіку «Житомирський обласний центр соціальної реабілітації для дітей-інвалідів». Будівельні матеріали, організація і проведення свята, подарунки для дітей – все це вже реалізував благодійний фонд «Небайдужі серця». Благодійний фонд «Небайдужі серця» не оминув своєю увагою і «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр». Ми допомогли придбати ліжка з ортопедичними матрацами, столи, стільці, шафи, подарунки для дітей та ін. необхідні речі. Благодійний фонд «Небайдужі серця» радіє з того, що може допомагати дітям, робити їх трохи щасливішими.

Сім’ї, де є хворі діти отримали фінансову допомогу на лікування та реабілітацію своєї малечі від благодійного фонду «Небайдужі серця». Для Спірочкіна Давида благодійний фонд «Небайдужі серця» зібрав майже 8000 грн на курс реабілітації в Міжнародній клініці відновленого лікування ім. Козявкіна в Трускавці. Давидко хворий на ДЦП і щоб одужати йому необхідно раз в півроку проходити лікування. Бажаємо швидкого одужання! До благодійного фонду звернулася мати Витвицької Тетяни, допомогти оплатити лікування дівчинці. Тетянка, в свої майже п’ять років, хворіє на рідкісну хворобу – вроджений фокальний дефіцит (одна ного коротше за іншу на 7 см). Благодійний фонд «Небайдужі серця», з допомогою добрих людей, зібрав необхідну суму для проведення операції. Бажаємо цим дітям швидкого одужання, а благодійний фонд «Небайдужі серця» буде їм в цьому допомагати.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» також не омину в своєю увагою і соціальні верстви населення. Коли волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» прочитали листа від матері-одиначки зі Слов’янська, то одразу відправили їм поштою підгузки і продукти харчування. Тільки уявіть, місячний дохід Анастасії складає 440 грн. На підгузки в місяць витрачається близько 300 грн, за що жити?..

Допомагайте дітям разом з благодійним фондом «Небайдужі серця»

В Україні тисячі дітей потребують допомоги. У кожної дитини своя недитяча історія. Благодійний фонд «Небайдужі серця» прагне подарувати цим дітям справжнє дитинство, веселий сміх та щасливих батьків. На офіційному сайті благодійного фонду «Небайдужі серця» можна знайти всю інформацію про допомогу, яка вже була надана, всі документи і контакти цих людей, можна ознайомитися з новими зверненнями про допомогу, або залишити свій запит на допомогу. В благодійному фонді «Небайдужі серця» працюють справжні фанати своєї справи, які роблять іноді неможливі речі аби тільки допомогти людям. Давайте повернемо в людські серця віру в доброту і чудо, будьте милосердними!

«Джерело зла є марнославство, а джерелом добра – милосердя»

Франсуа Рене де Шатобріан

2015-07-20 14:01:10
51-60 из 563 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13      55   56   57  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: