Компания Благодійний фонд Небайдужі серця: информация, отзывы о работодателе Благодійний фонд Небайдужі серця


Отзывы о компании

Компания Благодійний фонд Небайдужі серця

Київ, Украина

Отзывы о работе в Благодійний фонд Небайдужі серця

431-440 из 563 1   2   3      37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51      55   56   57  

Гость (Экономисты)

Благодійники чи шахраї — журналіст Володимир Рунець розповідає про результати свого розслідування | Громадське радіо

https://soundcloud.com/hromadske-radio/kfing30li76p

У «Громадській хвилі» — Володимир Рунець, журналіст телеканалу «24″, розповідає про бездіяльність правоохоронців стосовно виявлених ним сумнівних благодійників, які ніби-то збирають гроші на допомогу армії. Він стверджує, що фонд «Небайдужі серця» розбудовує цілу мережу для збирання коштів, і цим самим підриває довіру до роботи тисяч справжніх волонтерів.

http://hromadskeradio.org/2015/05/23/blagodiyniki-chi-shahrayi-zhurnalist-volodimir-runets-rozpovidaye-pro-rezultati-svogo-rozsliduvannya/

небайдужі серця, неайдужі сердця, оживи мрію, світла україна, допоможемо дітям разом
фонд небайдужі серця, фонд небайдужі сердця, фонд оживи мрію, фонд світла україна, фонд допоможемо дітям разом
небайдужі серця відгуки, неайдужі сердця відгуки, оживи мрію відгуки, світла україна відгуки, допоможемо дітям разом відгуки

2015-06-05 18:54:02

Дарья (Экономисты)

Большую благодарность выражаю всем работникам благотворительного фонда "Небайдужі серця" за их выдержку, упорство и человечность. Много читала отзывов об этом фонде, которые являются совершенно противоположными между собой. Но, как человек, который, работает в сфере благотворительности и лично знакома с работниками данного фонда, хочу сказать, что фонд "Небайдужі серця" - находка для тех, кто надеется, так как именно здесь вы можете найти необходимую вам поддержку. Вы действуете в правильном направлении, а направление это - добро!
2015-06-05 12:07:34

Гость (Экономисты)

Благодійний фонд «Небайдужі серця» займається допомогою людям з різними проблемами. Діяльність фонду дуже широка і включає різні напрями, наприклад допомогу збройним силам України, збір коштів на лікування нужденних, допомога переселенцям, дитячим будинкам та ін. Дуже важливий сегмент діяльності благодійного фонду «Небайдужі серця» - допомога дитячим закладам реабілітації, школам-інтернатам, дитячим будинкам, садочкам. В Україні дуже багато центрів для дітей з фізичними вадами, яким потрібна допомога волонтерів і небайдужих людей. Держава, нажаль, не виділяє достатньо коштів на фінансування цих установ. Тому волонтери фонду вважають своїм обов’язком допомагати цим дітям. Об’єднавши наші зусилля з допомогою добрих людей, ми виростимо здорову націю! Не залишайтесь байдужими до дитячих проблем.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає дитячим установам

На превеликий жаль, не всі діти мають добре здоров’я і безхмарне дитинство. Інколи на долю цих маленьких людей випадають не дитячі випробування. Зараз в Україні дуже багато дітей-переселенців зі сходу. Через воєнні дії дуже багато дітей отримало психологічні травми, і тепер потребують реабілітації. «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр» прийняв до себе на лікування таких діточок. Центру дуже терміново була потрібна допомога, щоб створити прийнятні і гідні умови для життя малечі. Благодійний фонд «Небайдужі серця» допоміг придбати ліжка і ортопедичні матраци для навчально-реабілітаційного центру для дітей дошкільного віку. Волонтери фонду на зібрані кошти придбали невеликі подарунки: ігрові центри, розвиваючі ігри, м’які та інтерактивні іграшки, брязкальця для найменших та ін. Слова подяки і щасливі дитячі обличчя – це найкраща нагорода для благодійного фонду «Небайдужі серця».

Регулярно фонд допомагає дітям-інвалідам, що знаходяться в обласному центрі соціальної реабілітації в Житомирі. Там лікуються діти, яким необхідна своєчасна і постійна комплексна реабілітація. Адміністрація намагається тримати будівлю і прилеглу територію в хорошому стані, щоб діти могли гратися в повній безпеці. Благодійний фонд «Небайдужі серця» придбав для закладу бензопилу і видвіжну чотирьохсекційну драбину. І звісно, ми не могли залишити дітей без подарунків. Адміністрація, батьки і діти були дуже вдячні всім хто приймав участь в допомозі і зичили всім міцного здоров’я і благополуччя!

Допомагайте дітям разом з благодійним фондом «Небайдужі серця»

Кажуть здоров’я не купиш за гроші, але дуже часто саме коштів не вистачає на лікування, реабілітацію. Тому благодійний фонд «Небайдужі серця» завжди чекає на Ваші пожертви, щоб потім спасти чиєсь життя чи дати шанс комусь на здорове майбутнє. Просто не можливо залишитись осторонь, коли бачиш дитяче горе. Тисячі маленьких, але з дуже великими і чистими серцями, дітей кожного дня потребують допомоги, вони вірять в добро і диво. Просимо Вас не залишатися байдужими, станьте Ангелом-охоронцем для нужденної малечі. Відкрий своє серце для добра!

2015-06-05 11:32:23

Гость (Экономисты)

Україна вже довгий час виборює своє право називатися незалежною державою. Ворог вже відібрав у нас частину нашої території, людей, забрав тисячі людських життів, і йому цього мало, він хоче ще більше. Благодійний фонд «Небайдужі серця» не може допустити цього, тому робить все від нього залежне, щоб допомогти бійцям АТО здобути довгоочікувану перемогу. Ці хлопці і дівчата знаходяться в самому епіцентрі бойових дій, вони ризикують власним життям кожну хвилину, кожну секунду. Дуже важливо не втрачати віру в перемогу, знати що тебе підтримують і чекають.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» посилає гуманітарну допомогу воїнам АТО

Благодійний фонд «Небайдужі серця» вважає своїм боргом допомагати бійцям АТО. Волонтери фонду вже неодноразово відсилали гуманітарну допомогу в зону бойових дій. Коли приходять листи від командирів підрозділів з проханням допомогти забезпечити бійців найнеобхіднішим для виживання, волонтери фонду і небайдужі люди об’єднують всі зусилля і шукають кошти. Кожна гривня на вагу золота. За останній час благодійний фонд «Небайдужі серця» відправив гуманітарну допомогу в зону АТО, у вигляді: зимового спецодягу, зимового армійського взуття (берці), спальних мішків, карематів, термобілизни, засобів гігієни, медикаментів, продуктів харчування та ін. дрібниць для дозвілля, щоб хоч якось відволікти бійців від постійних пострілів. Добровольчій батальйон спецпризначення «Луганськ-1», добровольча рота патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо» та 12 батальйон територіальної оборони Києва «Київ» дуже вдячні за допомогу всім меценатам і просто людям, які підтримують їх. Для бійців дуже важливо знати, що народ з ними, що їх не лишили помирати.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» з вірою у перемогу

Дуже складний час зараз не лише для країни, а й для кожного із нас. На сході України ведуться бої. Гинуть військові і мирне населення. На превеликий жаль, держава не може самостійно забезпечити свою армію. Солдатам залишається лише сподіватися на волонтерів, які зможуть зібрати кошти на необхідні речі. Буває так, що бійцям просто не вистачає теплого одягу і їжі, а про зброю і техніку взагалі не йдеться…Ворог добре підготовлений, має високоточну зброю але йому не здолати нас, якщо ми об’єднаємо наші зусилля. В ці тяжкі часи, як ніколи раніше, не можна залишатися просто спостерігачем, кожен з нас може і повинен зробити, щось для своєї країни. Благодійний фонд «Небайдужі серця» займається фінансуванням всеукраїнської програми «Захисти країну», щоб покращити життя відважних бійців в зоні АТО, підтримати бойовий дух і здолати загарбників.

2015-06-05 11:28:12

Гость (Экономисты)

Телеканал "24" викрив нечистих на руку благодійників і просить правоохоронців покарати злочинців
Відео: https://www.youtube.com/watch?v=0VnnoueBf90
Телеканал новин "24" у своєму сюжеті викрив псевдо-благодійну організацію "Небайдужі серця", яка прикриваючись благими намірами допомоги воякам, виманювала гроші у довірливих громадян.
За результатами власного журналістського розслідування Володимир Рунець, журналіст телеканалу "24", написав заяву до правоохоронних органів із проханням дати оцінку діяльності цієї організації.
Натомість, як стало відомо редакції "24" з власних джерел, так звані "Небайдужі серця" і далі продовжують свої махінації і розбудовують цілу мережу по збору коштів, використовуючи різні назви для своїх організацій, і цим самим порушують закон і нівелюють роботу тисяч справжніх волонтерів.
Телеканал новин "24" звертається до правоохоронних органів — розберіться у цій справі і покарайте злочинців! Ми зі свого боку готові всіляко сприяти розслідуванню.
Як "благодійні фонди" здирають гроші з українців
Війна на Сході кардинально змінила українців. Тепер Україна займає перші місця у світі зі збору коштів для допомоги як військовим та вимушеним переселенцям, так і всім, хто потребує допомоги. Але для декого війна — непоганий шанс заробити грошей.
Підозра БФ "Небайдужі серця" у шахрайстві
Повідомлення про нечистих на руку волонтерів і благодійників щодня з’являються у ЗМІ. До редакції Телеканалу новин "24" звернулися глядачі і попросили перевірити один з фондів, який допомагає АТО. Мовляв, є дані, що представники організації збагачуються за рахунок допомоги небайдужих.
До того ж, методи, якими добродії користуються, аби збирати кошти, викликають багато запитань. Щоби розібратися у ситуації, в офіс фонду ми запустили інсайдера, який пропрацював там тиждень. І були вражені результатом його роботи.
Благодійний фонд із промовистою назвою "Небайдужі серця" начебто допомагає і хворим дітям, і бійцям, які захищають нашу країну на Сході. Про що на офіційному сайті організації свідчать численні фото та звіти. Та реальна діяльність фонду дуже схожа на звичайне шахрайство.
Шпигуни у фонді
Нам погодилася допомогти Київська самооборона. Одна з активісток — Леся Шеповалова влаштувалася до фонду на роботу. На практиці офіс-менеджер БФ "Небайдужі серця" має функції оператора call-центру.
Завдання Лесі — обдзвонювати підприємства та простих людей, здебільшого в селах, і просити в них гроші для благодійних цілей. Аби легенда, яку згодовують людям, звучала переконливіше, новачку дають цілий стос пам’яток та інструкцій, які треба вручну переписати і вивчити.
Прихованою камерою дівчині вдалося відзняти всю "кухню" волонтерської організації зсередини. На записі ввічливі молоді люди представляються своїм співрозмовникам за ім’ям та по-батькові, після чого розповідають заздалегідь вивчену історію.
У батальйоні "Торнадо" підтвердили, що БФ "Небайдужі серця" їм допомагає, але легенду спростували. Щоправда, яку саме допомогу привозять і в якій кількості, журналістам не розповіли. Представники call-центру у розмові з людьми прикриваються Міністерством оборони.
Прикриття Міністерством оборони
У Міністерстві оборони не знають про діяльність БФ "Небайдужі серця". Окрім цього, батальйон із такою назвою не входить до Збройних сил України, а підпорядковується іншому відомству. Разом із самооборонівцями журналісти Телеканалу новин "24" завітали до call-центру. Але розмовляти працівники офісу відмовились і втекли через задні двері.
Благодійники намагалися переконати, що їхні працівники працюють на безоплатній основі. Поки працівники поспіхом намагалися втекти з офісу, їхні "ватажки" викликали міліцію. Та лише за час перебування журналістів у приміщенні фонду на співбесіду прийшли три дівчини. Одна з них розповіла, які умови праці їй обіцяли горе-роботодавці.
Коли на місце прибули правоохоронці, журналісти написали заяву з проханням розібратися у діяльності Благодійного фонду "Небайдужі серця" і з’ясувати, скільки грошей зібрали їхні чи то "волонтери", чи то штатні працівники.
2015-06-05 06:17:57

Анна (Экономисты)

Благодійний фонд "Небайдужі серця" - сполучна ланка між людськими проблемами та їх вирішенням!

Благодійний фонд "Небайдужі серця" - організація, яка дає поштовх добробуту у суспільстві!
Благодійний фонд "Небайдужі серця" - вирішення життєво важливих питань спільними зусиллями, взаємодопомогою!
Благодійний фонд "Небайдужі серця" - волонтери,які роблять неможливе!
Благодійний фонд "Небайдужі серця" - це взаємовиручка, підтримка, довіра та розвиток у сфері доброчинності!

2015-05-02 12:13:45

Ксения (Экономисты)

Благодійний фонд "Небайдужі серця" - це сила,віра, поміч і об"єднання!

Благодійний фонд "Небайдужі серця" - це організація,яка заслуговує статус "благодійної" це той фонд, який працює на благо суспільства!

Благодійний фонд «Небайдужі серця» - організація, яка не тільки стверджує, але і робить добро. Коли була необхідна фінансова допомога моїй донці для ліків благодійний фонд «Небайдужі серця» швидко і ефективно відреагував на моє звернення, після чого я і сама часто співпрацюю з даною організацією, адже вони заслужили не лише мою довіру, а й мою прихильність.

2015-04-29 18:58:43

Марина (Экономисты)

Люди на стільки звикли жити у своєму "маленькому світі", що маска, за якою вони ховаються - це вже і є їх сутність. Грань між людяністю і черствістю дуже тонка. І це дуже важливо, що ще є такі фонди, як благодійний фонд "Небайдужі серця", який діє на благо потребуючих їх допомоги людям. А це означає, що не все ще втрачено і поки буде хоч одна така організація, яка може "протягнути руку допомоги" - світ буде краще!

2015-04-27 20:22:56

Гость (Экономисты)

Благодійний фонд «Небайдужі серця» - чи не єдина організація, яка не спостерігає осторонь, усіх подій, що відбуваються в країні, а активно бере участь у підтримці усіх тих, кого, вже можуть, не дочекатися дома. Це лише здається, що все добре, а є ті, на кордоні, котрі радіють кожному ранку і кожному листу рідних і цінують кожну свою хвилину життя. Допомагаймо їм разом, адже вони вже герої! Саме наша підтримка важлива для кожного з них..
2015-04-27 13:37:04

Jjjo (Торг. предст., супервайзеры, мерчендайзеры)

Що таке той новостворений фонд Світла Україна? Щойно утворився, а вже має потужну інформаційну базу приватних підприємств?! Вам ще не потелефонували ці аферисти? (клони: МБФ Допоможемо дітям разом, БФ Оживи мрію, БФ Небайдужі серця, БФ Небайдужі серДця) Не переймайтесь – у Вас ще все попереду!!! Вони вміють працювати із довірливим електоратом. Представники фонду, які телефонують до можливих «спонсорів» прекрасно усвідомлюють, що в теперішній напруженій соціально-політичній ситуації більшість українців прагне надати допомогу армії та добровольчим батальйонам. Будьте обережними і не станьте «спонсором» цих шахраїв! Хочете допомогти – особисто передайте допомогу тим, хто її потребує!

2015-04-24 05:15:58
431-440 из 563 1   2   3      37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51      55   56   57  
Добавить отзыв
Добавить отзыв
Добавить зарплату
Добавить зарплату
Добавить фото с работы
Добавить фотографии с работы
Карта сайта: